Justin Timberlake postează o fotografie alături de fiul său, înainte de a porni în turneul ''Man Of The Woods''
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Justin Timberlake postează o fotografie alături de fiul său, înainte de a porni în turneul ''Man Of The Woods''
Justin Timberlake postează o fotografie alături de fiul său, înainte de a porni în turneul ''Man Of The Woods''
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Justin Timberlake a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare alături de fiul său, Silas, înainte de a porni într-un amplu turneu, potrivit Press Association. Cântăreţul american, care va susţine o serie de concerte pentru promovarea celui mai recent album, ''Man Of The Woods'', a marcat momentul pe Instagram cu un instantaneu în care apare alături de soţia sa, Jessica Biel, şi de fiul cuplului, Silas, în vârstă de doi ani. Imaginea îi înfăţişează pe cei trei ţinându-se de mâini, Silas aflat între părinţii săi, toţi cu spatele la cameră. ''Plecăm în turneu. #MOTWTOUR'', a scris cântăreţul în dreptul fotografiei.
Turneul va debuta la 13 martie, este programat să se încheie în ianuarie 2019 şi include Canada, Statele Unite, Franţa, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Germania, Suedia, Norvegia, Elveţia şi Danemarca. Justin Timberlake şi Jessica Biel s-au căsătorit în 2012, iar fiul lor a venit pe lume în aprilie 2015.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost