Justin Bieber a interpretat propria versiune a hit-ului 'Despacito' pe scena din San Juan
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Justin Bieber a interpretat propria versiune a hit-ului 'Despacito' pe scena din San Juan
Justin Bieber a interpretat propria versiune a hit-ului 'Despacito' pe scena din San Juan
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Cântărețul canadian Justin Bieber a oferit marți seară un concert în Puerto Rico, la San Juan, unde a interpretat propria versiune a cântecului 'Despacito' și a avut invitați de marcă ai muzicii portoricane, precum Luis Fonsi, autor și interpret al piesei originale împreună cu Daddy Yankee, relatează EFE. Apariția lui Fonsi a ridicat în picioare publicul din sala Coliseo însă la jumătatea cântecului Bieber l-a îmbrățișat pe Fonsi și s-a despărțit de el. Hitul lui Luis Fonsi 'Despacito', în reinterpretarea lui Bieber a fost lansat la începutul săptămânii. "Come on over in my direction / So thankful for that, it's such a blessin' yeah!" începe noua versiune în care Bieber cântă în engleză alături de autorii originali ai piesei, Fonsi și Yankee, abordând în spaniolă și câteva strofe din refren.
După această piesă care a fost interpretată la jumătatea concertului care a durat în jur de două ore, Bieber a cântat cunoscutul său succes 'Baby'. De-a lungul concertului care face parte din turneul său mondial 'Purpose', care poartă numele ultimului său album, solistul canadian a interpretat aproximativ 20 de piese majoritatea cuprinse în albumul 'Purpose'. Printre acestea s-au remarcat piesele 'What do you mean', 'Life is worth living', 'No pressure', 'Company', 'Been you', 'No sense', 'Where are U now', 'Get used to it', 'The feeling' și 'Love yourself'.
În timpul concertului în care Bieber a schimbat patru ținute de scenă, artistul a interacționat cu publicul care purta în general tricouri având imprimate imaginea idolului lor. Cântecul 'Sorry', care face de asemenea parte din ultimul său album a pus punct final recitalului său. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova Oradea este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost