Judo – Laris Borș, medalie de bronz la etapa de Cupă Europeană de la Paks, în Ungaria!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Judo – Laris Borș, medalie de bronz la etapa de Cupă Europeană de la Paks, în Ungaria!
Judo – Laris Borș, medalie de bronz la etapa de Cupă Europeană de la Paks, în Ungaria!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Laris Borș, triplul campion de judo al României și campionul balcanic al categoriei 60 kg. în acest an, a reușit o nouă performanță internațională foarte bună! La Paks, în Ungaria, la sfârșitul săptămânii trecute, în etapa de Cupă Europeană de juniori, sportivul de la CSM Focșani 2007 s-a clasat al treilea, după patru victorii și o înfrângere!    
Laris a câștigat în primul tur meciul cu Bogdan Jora, din Canada, apoi a trecut de Mihai Doncilă, din Moldova, în turul al treilea a ieșit victorios în fața francezului Pierre Dumontier. În semifinale a fost întrecut de italianul Patrick Lesina Cala iar în întâlnirea pentru medalia de bronz s-a impus în fața colegului de lot Alin Albu. Laris Bortș câștigase, în primăvară, medalia de argint la etapa de Cupă Europeană de la Lignano, în Italia.
Celălalt vrâncean din lotul de 23 sportivi din România participanți la etapa de Cupă Europeană de la Paks, Bogdan Drîmbă a încheiat competiția pe locul al șaptelea la 55 kg., categorie câștigată de  românul Vlad Luncan. Bogdan Drâmbă a început turneul cu victorie în fața germanului Lukas Valerie Nenninger, după care a fost întrecut de austriacul Bryan Jolly pentru ca în recalificări să piardă meciul cu armeanul Erik Harutyunyan.   

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost