Judo – Laris Borș, al doilea titlu de campion național în trei săptămâni!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Judo – Laris Borș, al doilea titlu de campion național în trei săptămâni!
Judo – Laris Borș, al doilea titlu de campion național în trei săptămâni!
CSM 2007- LPS Focșani, cinci medalii la Campionatul Național U 21 – una de aur, una de argint și trei de bronz!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Delegația CSM Focșani 2007 la Campionatul Național Individual de judo pentru juniori U 21, care a a avut loc la Turnu Severin, sâmbătă a adus clubului patru medalii: o medalie de aur pentru titlul de campion al României la 60 kg., obținută de Laris Borș, o medalie de agint, pentru titlul de vicecampion național, câștigată de Dorin Drîmbă, la 66 kg. și trei medalii de bronz, adjudecate de Cornel Andrieș, la 73 kg., Andrei Ciobanu, la 81 kg. și Narcisa Ion, la 78 kg.
Juniorul de 18 ani Laris Borș și-a înscris în palmares al doilea titlu de campion al României în trei săptămâni, după cel de campion la seniori și a repetat performanța din 2016 când a obținut același titlu tot la U 21! Laris este component al Lotului Național cu care este în pregătire la Oradea și înainte de finala de la Turnu Severin participase la un concurs în Austria.
Remarcabilă este și reușita lui Dorin Drîmbă, un judoka obișnuit cu podiumurile de premiere, inclusiv la seniori, el fiind și acum junior! 
         De apreciat sunt și medaliile lui Cornel Andrieș, Andrei Ciobanu și Narcisa Ion, câștigate într-o competiție puternică!
    Sportivii de la CSM 2007 – LPS Focșani sunt pregătiți de profesorii Stănică Grosu, Dumitru Zisu, Iulian Surlă și Marinel Palade. 


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL8
15
30
42
39
35

Extragerea noroc:  3449083

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO: Bătaie cu pumni și picioare între doi elevi de liceu; în loc să-i despartă, colegii i-au cerut agresorului să dea până curge sângele
Doi elevi de liceu s-au bătut luni, în apropiere de Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu din Focșani, bătaia fiind filmată de mai mulți colegi de-ai celor doi. Una dintre filmări a ajuns și la Monitorul de Vrancea, iar imaginile ne-au îngrozit.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost