Judecătoarea Mihalache, de la Judecătoria Focșani, a ieşit la pensie
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Judecătoarea Mihalache, de la Judecătoria Focșani, a ieşit la pensie
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Judecătoria Focşani a rămas cu un judecător în minus. Judecătoarea Frăsina Mihalache a ieşit la pensie. Marţi, preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru eliberarea din funcţie a magistratului, prin pensionare. “Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat marţi, 9 ianuarie a.c., următoarele decrete: Decret privind eliberarea din funcţia de judecător la Judecătoria Focşani a doamnei Frasina Mihalache – pensionare (...)”, se arată într-o informare a Administraţiei Prezidenţiale.
Anterior semnării decretului de către preşedintele României, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat solicitarea judecătoarei şi a propus eliberarea din funcţie a judecătoarei Mihalache.
Conform informaţiilor ce apar în hotărârea din data de 7 decembrie 2017 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, judecătoarea Mihalache are o vechime în muncă de 30 de ani şi 3 luni, din care 5 ani, 4 luni şi 17 zile în profesia de avocat şi 24 de ani, 11 luni şi 14 zile în funcţia de judecător.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost