Judecătoarea Matache rămâne la conducerea Tribunalului Vrancea; ea a câștigat concursul organizat de INM
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Judecătoarea Matache rămâne la conducerea Tribunalului Vrancea; ea a câștigat concursul organizat de INM
Judecătoarea Matache rămâne la conducerea Tribunalului Vrancea; ea a câștigat concursul organizat de INM
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Judecătoarea Daniela Matache va fi în continuare președinta Tribunalului Vrancea. Ea a obținut cea mai mare notă la concursul organizat de Institutul Național al Magistraturii (INM) pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curți de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, concurs ce a avut loc în perioada  perioada 24 martie - 28 iunie. Daniela Matache va face echipă cu judecătorul Dinu Jelea, care va fi vicepreședinte al Tribunalului Vrancea. În prezent, judecătorul Jelea este președinte al secției I civile a Tribunalului Vrancea, după cum se arată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). 
    În ședința de marți a Secției pentru Judecători din cadrul CSM, ”secția a decis,  cu  unanimitate, după caz majoritatea voturilor valabil exprimate a hotărât numirea în funcţiile de conducere pentru care au candidat a judecătorilor care au  obţinut rezultatul cel mai bun la concursul sau examenul desfăşurat în perioada în perioada 24 martie - 28 iunie 2017, începând cu data de 15.07.2017”. Printre judecătorii enumerați se numără și Daniela Matache și Dinu Jelea.
    Daniela Matache a fost și până acum președinta Tribunalului Vrancea, iar funcția de vicepreședinte a fost ocupată de judecătoarea Săndina Mariana Croitoru, care a participat la concurs și anul acesta, candidând pentru funcția de președinte al Tribunalului Vrancea.
    Începând cu data de 15 iulie, va fi numit în funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Focșani judecătorul Valeriu Roșca. Tot în ședința de marți, Secţia pentru judecători a CSM, cu unanimitate, a hotărât transferul judecătorilor care au promovat concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere, cu păstrarea după caz a gradului profesional dobândit, începând cu data numirii în funcţii de conducere. Printre ei se numără și judecătorul Roșca care vine de la Adjud.
    Pentru funcția de președinte la Tribunalul Vrancea s-au înscris la concurs judecătoarele  Săndina Mariana Croitoru, Daniela Matache și Simona Florica Nicolau. Pentru funcția de vicepreședinte la Tribunalul Vrancea s-au înscris   judecătoarea Silvica-Mirela Bucur, judecătorul Dinu Jelea și judecătoarea Anca Mihaela Trofin. Aceasta din urmă și-a depus candidatura și pentru funcția de vicepreședinte la Judecătoria Focșani, dar i-a fost respinsă. Pentru funcția de vicepreședinte la Judecătoria Focșani s-a înscris un singur judecător, respectiv Valeriu Roșca.
 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Felicitari doamna judecatoare pentru succesul obtinut ! Felicitari domnule judecator pentru succesul obtinut ! Nu va cunosc dar va doresc mult succes in activitatea viitoare. Nu puteti influenta,nu este vina dumneavoastra,dar sunt destui judecatori si in instantele la conducerea carora a-ti promovati,care in motivarea sentintelor se incurca in lege. Ne incurcam in lege cand stim ca acceptarea solutiei depinde de felul cum judecatorul isi motiveaza hotararea.Reclamantul a castigat si i se face dreptate caz in care paratului i se face dreptate si lui prin motivarea hotarari.Dar ce te faci cand judecatori precum judecatoarea miron ca sa ajute o parte transforma instanta in comisie medicala si pentru a da castig de cauza reclamantului si parchetului il face pe part balamut,neputincios,dus,incapabil fara macar sa-l vada cum arata. In acest caz judecatoarea isi motiveaza hotararea in asa fel incat nici paratul nici societatea sa nu inteleaga de ce a fost ales reclamantul sa i se faca dreptate de catre judecatoare.

    DE nony, postat pe 06-07-2017, la 12:00

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL8
15
30
42
39
35

Extragerea noroc:  3449083

Harta Focsani
   

Actualitatea

RĂZBOI fără sfârșit între două vecine din Focșani; una este cadru didactic, alta cadru medical și se acuză reciproc de lovire, jigniri, vrăji și hărțuire
Două vecine, din municipiul Focșani, au ajuns să se reclame reciproc, în mod repetat, la poliție. Focșănencele locuiesc pe același palier dintr-un bloc, ușă în ușă, de ani buni, dar între cele două a izbucnit o stare conflictuală, care de-a lungul timpului a crescut în intensitate.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost