Judecătoarea Daniela Cimpoeru, cercetată de inspecția judiciară și găsită nevinovată de plenul CSM
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Judecătoarea Daniela Cimpoeru, cercetată de inspecția judiciară și găsită nevinovată de plenul CSM
Judecătoarea Daniela Cimpoeru, cercetată de inspecția judiciară și găsită nevinovată de plenul CSM
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi


    Președinta Judecătoriei Panciu, judecătoarea Daniela Cimpoeru, a fost din nou în atenția Inspecției Judiciare și apoi a Secției pentru Judecători în Materie Disciplinară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Inspecția judiciară a sesizat Secția pentru Judecători în Materie Disciplinară din cadrul CSM pentru săvârșirea unor abateri disciplinare prevăzute de articolul 99 din Legea nr.303/2004, privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
    Cazul judecătoarei Cimpoeru s-a aflat pe ordinea de zi din data de 4 octombrie a.c. a Secției pentru Judecători în Materie Disciplinară, urmare a amânării pronunțării în ședința din data de 20 septembrie. Acțiunile disciplinare au fost respinse cu majoritate. „Cu majoritate, respinge acțiunile disciplinare conexe exercitate de Inspecția Judiciară împotriva pârâtei Cimpoeru Daniela, judecător în cadrul Judecătoriei Panciu, pentru săvârșirea abaterilor disciplinare prevăzute de art.99 lit. a), c), m), teza a-II-a și t) teza a II-a din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, ca neîntemeiate. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție”, se arată în hotărâre. Reprezentanții Inspecției Judiciare ne-au precizat că raportul verificărilor poate fi făcut public abia după ce trec cele 15 zile în care se poate face contestație.
    Nu este pentru prima dată când judecătoarea Cimpoeru este în atenția CSM. Ea a mai dat explicații și anul trecut, dar și în anul 2014. Atunci, CSM a stabilit că judecătoarea a încălcat codul deontologic, după ce și-a chestionat o colegă cu privire la relația pe care aceasta ar fi avut-o cu un avocat.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost