Judecătoarea Cimpoeru rămâne președintă la Judecătoria Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Judecătoarea Cimpoeru rămâne președintă la Judecătoria Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Magistratul Daniela Cimpoeru va conduce în continuare Judecătoria Panciu. Ea a obținut cea mai mare notă la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel.
    Conform rezultatelor finale postate pe site-ul INM, judecătoarea Cimpoeru a obținut 6,21 la proiect și 8,40 la proba scrisă, având nota finală de 7.305. Nota ei a fost mai mare decât cea a contracandidatei sale, judecătoarea Niculina Stoiciu.
    Au fost publicate și rezultatele finale în cazul procurorilor care au participat la concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere de la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii. Așa cum Monitorul de Vrancea a mai scris, parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea va fi condus de la începutul anului viitor de procurorul Victoria Bîrsan, care a obținut nota 9,10 la proiect și 9,20 la testarea scrisă, având nota finală 9,15. Ea va face echipă cu procurorul Marinela Arginteanu, care va fi prim-procuror adjunct, obținând nota 9,09 la proiect și 7,80 la testarea scrisă, având nota finală 8,44. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost