Judecat pentru tentativă la omor după ce a aruncat cu cuţitul în nepotul său
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Judecat pentru tentativă la omor după ce a aruncat cu cuţitul în nepotul său
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Bărbatul care a aruncat cu cuţitul în nepotul său, provocându-i acestuia leziuni ce i-au pus viaţa în pericol, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.
    Conform rechizitoriului, Mihai O., de 33 de ani, din localitatea Mironeasa, judeţul Iaşi, a comis fapta la data de 9 septembrie a.c., în timp ce se afla pe raza oraşului Odobeşti. Pe fondul consumului de alcool, el a înjunghiat o personă cu un cuţit în zona toracică, creându-i acesteia leziuni care i-au pus viaţa în pericol, necesitând 40-45 de zile de îngrijiri medicale.
    Agresorul dar şi alte persoane au venit din Iaşi, în Vrancea, la Odobeşti, la cules de struguri. În ziua altercaţiei, muncitorii s-au retras din vie în jurul orei 17.00 şi s-au oprit la un bar de pe raza oraşului Odobeşti unde au consumat băuturi alcoolice. Ulterior au plecat către locul în care erau cazaţi. După un timp, în seara aceleiaşi zile, în jurul orei 20.00, agresorul a mers la fratele său şi i-a cerut nişte bani, motivând că vrea să meargă să mai bea ceva. La plecare, agresorul a luat cu el şi un cuţit. Ştiind că este agresiv, persoanele care mai erau cu el, s-au gândit să meargă după el şi să-l aducă înapoi, fiindu-le teamă să nu facă ceva mai ales că avea asupra lui şi cuţitul. Printre cei care au mers după bărbat se afla şi cumnatul său, dar şi fiul acestuia din urmă, respectiv nepotul agresorului. Rudele s-au chinuit să-l ia pe agresor de la bar, dar acesta a refuzat iniţial. A acceptat atunci când cumnatul său i-a spus că are el băutură la locul de cazare. Pe drum, agresorul, a început să-i înjure pe cei care au venit după el. La un moment dat, autorul a luat-o la fugă, înaintea sa fiind nepotul său de 25 de ani, şi fără să-i spună nimic, a aruncat cu cuţitul în acesta. Lama cuţitului a ajuns în plămâni, provocându-i pneumotorax. Cumnatul, fără să ştie că fiul său fusese deja lovit, a luat-o după agresor în ideea de a insista să meargă acasă. În momentul în care l-a ajuns din urmă, agresorul a aruncat cu cuţitul şi în cumnatul său. Acesta a reuşit să se ferească într-o oarecare măsură, dar tot a fost nimerit de cuţit în fesa stângă.
    Victimele au ajuns la spital, iar nepotul agresorului a ajuns într-un final la un spital din Iaşi. Iniţial, pentru că nu au existat acte medicale, fapta a fost încadrată la lovire sau alte violenţe. Ulterior, încadrarea a fost schimbată. În dosar s-au făcut cercetări şi pentru lovire sau alte violenţe, victimă fiind cumnatul agresorului, dar s-a dat clasare pentru că acesta şi-a retras plângerea. Nepotul agresorului nu se constituie parte civilă în dosar.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost