ISU Vrancea angajează un ofițer
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ISU Vrancea angajează un ofițer
ISU Vrancea angajează un ofițer
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

BULETIN INFORMATIV
    Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny” al județului Vrancea demarează procedura de recrutare, prin încadrare directă, a unui post de ofițer I în cadrul Inspecției de Prevenire - Compartimentul Avizare-Autorizare. Cererile de înscriere pot fi depuse, în perioada 26.04 - 03.05.2018, la structura de resurse umane din cadrul inspectoratului, în fiecare zi lucrătoare în intervalul orar 08.00-16.00, iar dosarul de recrutare necesar participării la concurs va fi depus personal de către candidat în perioada 11-25.05.2018, între orele 08-15. Examenul va fi structurat pe două componente constând în susținerea unor probe eliminatorii la educație fizică, prin parcurgerea traseului aplicativ, în data de 05.06.2018, respectiv a testului scris de verificare a cunoștințelor, în data de 12.06.2018.
    Atenție! Pentru a putea participa la concurs candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată sau studii universitare cu diplomă de licenţă sau echivalentă (militare sau civile) în următoarele domenii de licenţă: "inginerie civilă", ''ingineria  instalaţiilor", ''inginerie electrică", "inginerie energetică",  "mine, petrol şi gaze", ''inginerie chimică", "inginerie mecanică", ''inginerie industrială", ''ingineria materialelor", "urbanism" sau "arhitectură".
    Facem precizarea că toți cei care doresc să urmeze o carieră militară și dețin competențele aferente postului vacant menționat mai sus, pot consulta pagina de facebook ISU Vrancea sau site-ul oficial al I.S.U. Vrancea , www.isujvn.ro  secțiunea “Prezentare - Resurse Umane -Recrutări”. Informațiile fac referire la graficul derulării concursului, modalitățile de înscriere și participare, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare a candidaților.

        Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost