IPJ Vrancea organizează concurs pentru funcția de şef birou la Serviciul Investigații Criminale
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
IPJ Vrancea organizează concurs pentru funcția de şef birou la Serviciul Investigații Criminale
IPJ Vrancea organizează concurs pentru funcția de şef birou la Serviciul Investigații Criminale
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Conducerea IPJ Vrancea a anunțat, pe site-ul instituției, organizarea  unui concurs pentru ocuparea funcției de şef birou la Serviciul Investigații Criminale. Concursul va avea loc în data de 5 iulie, iar înscrierile se fac până pe 13 iunie.
„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea (...) organizează CONCURS/ EXAMEN cu recrutare din sursă internă, pentru ocuparea unui post vacant de şef birou la Serviciul investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, prevăzute cu gradul profesional de agent de poliţie. În vederea înscrierii şi participării la concurs/ examen, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
- să fie ofițeri de poliție cu următoarea pregătire de bază: Pregătire de bază : pentru cei care au absolvit studiile anterior aplicării sistemului Bologna - studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul din următoarele domenii: științe juridice, științe inginerești, științe socio-umane, științe militare, informații și ordine publică, științe administrative sau științe economice / pentru cei care au absolvit studiile în sistem Bologna - studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare într-unul din următoarele domenii fundamentale: științe juridice, drept, științe sociale sau științe inginerești; Pregătire de specialitate: cursuri postuniversitare/master în specialitatea studiilor necesare desfășurării activității ori studii de lungă durată din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri Bologna, în domeniile: științe juridice, științe inginerești, științe socio-umane, științe militare, informații și ordine publică, științe administrative, științe economice sau management.
- să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului (...): să aibă gradul profesional de minimum inspector  principal de poliţie; să deţină/ să obţină  autorizaţie de acces la informaţii clasificate, clasa „strict secret”; să deţină/să obţină aviz pentru numirea  în structurile poliției judiciare; să aibă o vechime în muncă de minimum 5 ani, din care în M.A.I. de minimum 5 ani; să aibă 2 ani vechime  în specialitatea structurii de investigaţii criminale sau în specialităţi asimilate (...); să aibă minimum 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei ; să nu fie cercetaţi disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală; să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu; să fie declaraţi apt medical şi psihologic“
, se arată în documentul publicat pe site-ul IPJ Vrancea.
            Concursul se va desfășura la sediul IPJ Vrancea pe 5 iulie, începând cu ora 09.00 şi „va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale (...) şi care va fi apreciat cu note de la 1 la 10“. „Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare şi a obţinut minimum nota 7,00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Poliţistul nemulţumit de rezultatul obţinut la interviul pe subiecte profesionale poate formula contestaţie o singură dată în termen de 24 de ore de la afişare. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu pe subiecte profesionale se depun la secretariatul Serviciului resurse umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea şi se soluţionează de către comisia de soluţionare a contestaţilor în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere. Înscrierile se fac la Serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea până la data de 13.06.2018 ora 16, pe bază de dosar de recrutare“, se mai arată în anunțul de organizare a concursului.
Examinarea psihologică a candidaţilor se va desfăşura la Centrul de Psihosociologie al MAI din Bucureşti.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost