Ionuț Eni, tânărul decedat la Roma, va fi înmormântat azi la Golești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ionuț Eni, tânărul decedat la Roma, va fi înmormântat azi la Golești
Ionuț Eni, tânărul decedat la Roma, va fi înmormântat azi la Golești
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Ionuț Eni, tânărul de 38 de ani, decedat în noaptea de 1-2 octombrie la Roma, în urma unui accident rutier, va fi înmormântat, astăzi, la cimitirul din localitatea sa natală, Golești. Sicriul cu trupul neînsuflețit al tânărului din Golești a fost adus la casa părintească, marți seară, și va fi condus pe ultimul drum de părinți, rude și prieteni, astăzi în jurul prânzului. Prietenii tânărului decedat ne-au dezvăluit cum destinul și ghinionul au făcut ca Ionuț Eni să-și piardă viața într-un mod stupid. Ionuț a plecat în seara de 1 octombrie la Clubul Faraon de pe via Pontina, din Roma, unde urma să susțină un concert Carla's Dreams. Ionuț era mare fan Carla's Dreams și își dorea foarte mult să meargă la acest concert. Pentru că nu a vrut să meargă cu mașina sa, Ionuț a fost luat de acasă de unul din organizatorii evenimentului, cu care era bun prieten.
    După terminarea concertului, în jurul orei 1.00 dimineața, Ionuț Eni a hotărât să plece acasă și a chemat un taxi. Ghinionul a făcut ca taxiul să vină pe partea opusă a străzii, iar tânărul a trebuit să traverseze strada, prin loc nepermis, pentru a ajunge la mașină. Aflat în traversarea satrăzii, Ionuț a fost surprins de un SUV Range Rover, condus de un medic italian, care l-a accidentat mortal. Deși imediat i-a fost acordat primul ajutor, tânărul a decedat pe loc, medicii de la ambulanță neputând face altceva decât să constate decesul. Premoniție sau nu, Ionuț a ținut să facă o poză cu Carla's Dreams și a spus că el va face ultima poză cu celebra trupă. Adrian Neacșu, prieten cu Ionuț, a postat pe pagina sa de Facebook acest lucru. „Sincere Condoleanțe! În seara concertului, fotograful a strigat: ultima poză cu Carla's Dreams că trebuie să intre la concert... Și Eni Ionuț a venit și a spus: Ultima poză o fac eu!!! Dumnezeu să te ierte!“, a scris Adrian Neacșu pe pagina sa de socializare. 
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost