Investiții de aproape 6 milioane de lei derulate prin PNDL la Bîrsești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Investiții de aproape 6 milioane de lei derulate prin PNDL la Bîrsești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi


    Aproximativ șase milioane de lei este suma pe care comuna Bîrsești a primit-o pentru derularea a două investiții finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) derulat de Guvernul Tudose, prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Este vorba de proiectele: Mărirea capacităţii sursei, automatizare, tratarea apei potabile şi branşamente consumatori finali, comuna Bîrseşti -5,177,000 lei; Construire şi dotare grădiniţă în satul Bîrseşti, comuna Bîrseşti – 466,125 lei. 
    De reținut că listele de investiții au fost susținute de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, în funcție de importanța și necesitatea investițiilor pentru comunitățile locale și nu după apartenența politică, știut fiind faptul că primarul comunei Bîrsești, Ștefan Caba, este membru PNL. Contractele de finanțare vor fi semnate până în luna octombrie, urmând ca ulterior să se treacă la procedura de achiziție publică și realizarea investiției. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL21
5
44
48
11
49

Extragerea noroc:  9926601

Harta Focsani
   

Actualitatea

Marian Oprișan: Vă aștept cu inima deschisă pentru a scrie împreună istoria începutului Parcului Mândriei Naționale
Președintele Consiliului Județean Vrancea și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Marian Oprișan, a lansat o nouă invitație românilor de a participa la acțiunea de plantare a primei serii de stejari, în cadrul Parcului Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost