Investiții de aproape 6 milioane de lei derulate prin PNDL la Bîrsești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Investiții de aproape 6 milioane de lei derulate prin PNDL la Bîrsești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi


    Aproximativ șase milioane de lei este suma pe care comuna Bîrsești a primit-o pentru derularea a două investiții finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) derulat de Guvernul Tudose, prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Este vorba de proiectele: Mărirea capacităţii sursei, automatizare, tratarea apei potabile şi branşamente consumatori finali, comuna Bîrseşti -5,177,000 lei; Construire şi dotare grădiniţă în satul Bîrseşti, comuna Bîrseşti – 466,125 lei. 
    De reținut că listele de investiții au fost susținute de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, în funcție de importanța și necesitatea investițiilor pentru comunitățile locale și nu după apartenența politică, știut fiind faptul că primarul comunei Bîrsești, Ștefan Caba, este membru PNL. Contractele de finanțare vor fi semnate până în luna octombrie, urmând ca ulterior să se treacă la procedura de achiziție publică și realizarea investiției. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL32
5
4
49
44
12

Extragerea noroc:  3736243

Harta Focsani
   

Actualitatea

Spații pentru agrement și sport, alei ale scriitorilor, supraveghere video și locuri noi de joacă în parcurile Bălcescu și Teatru
Parcurile Nicolae Bălcescu și Teatru vor avea sistem de supraveghere video, locuri noi de joacă, facilități pentru persoanele cu handicap, alei reabilitate, spații pentru agrement și sport.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost