INTERVIURILE LUI MUSCALU! Nu ratați un interviu ÎN EXCLUSIVITATE cu ,,Regele” fotbalului românesc
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
INTERVIURILE LUI MUSCALU! Nu ratați un interviu ÎN EXCLUSIVITATE cu ,,Regele” fotbalului românesc
INTERVIURILE LUI MUSCALU! Nu ratați un interviu ÎN EXCLUSIVITATE cu ,,Regele” fotbalului românesc
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Laurențiu Muscalu publică luni un interviu cu Gheorghe Hagi, omul care a transformat extraordinarul în obișnuit. Născut la 5 februarie 1965, în Săcele-Constanța, Gheorghe Hagi a fost un purtător clasic de număr 10 (conducător de joc). Se remarcă în teren prin prin tehnica sa, prin viziunea jocului, prin șuturile sale și prin creativitatea sa.
Gheorghe Hagi are mai multe supranume. Majoritatea îl cunosc pe Gică Hagi ca «Maradona din Carpați». Pentru fanii lui Galatasaray, el este «Comandantul». În România supranumele său este simplu, «Regele». În România, Hagi este considerat de departe cel mai bun jucător din istorie. "Pentru mine, fotbalul a fost întotdeauna o bucurie. Este un sport pe care l-am iubit întotdeauna. Lumea se naște cu abilități diferite și cu un destin scris. Al meu a fost să devin fotbalist", a spus Hagi.
    Gheorghe Hagi a început să joace fotbal la vârsta de 10 ani, la Farul Constanța, echipă la care a și debutat în Divizia A, la 17 ani. În cariera sa, Hagi a evoluat la Sportul Studențesc, Steaua București, Real Madrid, Brescia, Barcelona și Galatasaray. Pe 24 aprilie 2001 are loc meciul sau demonstrativ de retragere (”Gala Hagi”). La București, pe stadionul Național, o selecționată a României înfruntând o selecționată mondială (Stelele Lumii).
    Ca antrenor, Hagi a pregătit naționala României (2001), Galatasaray (2004-2005/ 2010-2001), Bursaspor (2003-2004), Steaua (2007), Poli Timișoara (2005-2006) și FC Viitorul Constanța (2014 - prezent).
     La data de 6 aprilie 2009, fondează Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, școală de fotbal care are ca obiectiv descoperirea și pregătirea tinerelor talente pentru fotbalul de performanță, și FC Viitorul Constanța, club de seniori care și-a început activitatea competițională în anul înființării când a preluat locul cedat de CS Ovidiu în Liga a III-a. Își încununează munca din Academie și FC Viitorul în anul 2017, atunci când Gheorghe Hagi a reușit  performanța uimitoare de a câștiga titlul național alături de FC Viitorul Constanța, proiectul gândit, scris, început și dezvoltat de "Rege". "Hagi e făcut din muncă. Asta a fost soarta mea, mi-am făcut-o. Mi le asum și mi le voi asuma întotdeauna când vor fi. M-am născut să câștig, nu m-am născut să exist. Nu m-am născut cel mai bun, ci am devenit, prin muncă și sacrificiu", a mai spus Gheorghe Hagi.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost