Interviu cu Adrian Mutu și Mihai Stoichiță, în ediția de mâine a cotidianului Monitorul de Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Interviu cu Adrian Mutu și Mihai Stoichiță, în ediția de mâine a cotidianului Monitorul de Vrancea
Interviu cu Adrian Mutu și Mihai Stoichiță, în ediția de mâine a cotidianului Monitorul de Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Laurenţiu Muscalu publică din nou, în Monitorul de Vrancea, o serie de interviuri cu personalităţi ale sportului românesc. Veți putea citi, mâine, în paginile cotidianului nostru, un interviu de excepție cu Adrian Mutu și Mihai Stoichiță. Adrian Mutu a jucat la echipe mari, precum Londra,  Juventus Torino, Inter Milano, Fiorentina și Verona. În prezent este director sportiv al naționalei de fotbal a României. Mihai Stoichiță este președinte al comisiei tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal.
Profesorul Laurenţiu Muscalu, preşedinte al „Clubului Prosport 2009” Focşani, a lucrat la Uniplus Radio, la Monitorul de Vrancea, a fost între anii 2004-2010 redactor-şef al ediţiei de Moldova a cotidianului Prosport, realizând interviuri cu personalităţi ale sportului intern şi internaţional. A fost şi realizator de emisiuni TV. Laurenţiu Muscalu a publicat cartea de interviuri „Fotbalul dragostea mea“, în care se regăsesc momente unice din lumea sportului românesc, interviuri cu Anghel Iordănescu, Mircea Sandu, Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Năstase, Emerich Jenei, Cristian Chivu, Adrian Mutu, Mircea Lucescu, Helmuth Duckadam, Octavian Bellu, Mariana Bitang. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost