Întâlnire cu reprezentanţii Grupului parlamentar de prietenie din China
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Întâlnire cu reprezentanţii Grupului parlamentar de prietenie din China
Întâlnire cu reprezentanţii Grupului parlamentar de prietenie din China
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Deputatul PSD de Vrancea Angel Tîlvăr a participat la întâlnirea reprezentanţilor Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Populară Chineză din Parlamentul României cu delegaţia Comisiei pentru afaceri externe a Conferinţei Consultative Politice a Poporului Chinez, condusă de Pan Yunhe. În cadrul întâlnirii a fost apreciată relaţia bilaterală de lungă tradiţie, materializată atât printr-un dialog permanent, la cel mai înalt nivel, cât şi prin excelenta cooperare economică, cultural - ştiinţifică şi educaţională. Au fost discutate perspectivele de dezvoltare a colaborării dintre cele două ţări şi popoare, pe diferite paliere de interes.
„Pe parcursul dialogului, am subliniat faptul că reprezentanţii Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Populară Chineză din Parlamentul României reprezintă nu doar formaţiuni politice diverse, dar şi regiuni diferite ale ţării. Totodată, aceştia sunt membri ai unor variate comisii parlamentare. Astfel, acţiunile şi subiectele de interes abordate în activitatea Grupului parlamentar pot fi aduse în atenţia unui număr însemnat de cetăţeni şi de reprezentanţi ai diferitelor categorii socio-profesionale din întreaga Românie. Într-un context global complex şi competitiv, această abordare permite elaborarea şi implementarea unei foi de parcurs pragmatice şi eficiente, care să genereze progrese semnificative în dezvoltarea cooperării dintre România şi Republica Populară Chineză“, a precizat deputatul Angel Tîlvăr. 
 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • saracul si cinstitul talvar nu e la unitate ? caci se pare ca acolo sta ...sau in barca ....

    DE focsanean, postat pe 11-05-2017, la 07:03

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost