Inspectorii fiscali din Vrancea au descoperit o evaziune de cinci milioane lei la un constructor de nave
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Inspectorii fiscali din Vrancea au descoperit o evaziune de cinci milioane lei la un constructor de nave
Inspectorii fiscali din Vrancea au descoperit o evaziune de cinci milioane lei la un constructor de nave
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Inspectorii fiscali au colectat peste 11,27 milioane lei de la agenții economici verificați în luna februarie, din care peste cinci milioane lei de la o firmă care se ocupă de construcția de nave și structuri plutitoare. Verificarea în acest caz a fost efectuată de inspectorii vrânceni prin delegare de competență în alt județ. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea a anunțat că au fost efectuate 67 de verificări, din care 42 la persoane juridice. Inspectorii au arătat că 11,25 milioane lei reprezintă diferențe de taxe și impozite colectate, respectiv taxa pe valoarea adăugată - 6,21 milioane lei (55,10%) şi impozitul pe profit - 4,57 milioane lei  (40,55%). „Atunci când s-a considerat că există pericolul ca agentul economic să se sustragă de la plată îngreunând în mod considerabil colectarea au fost instituite măsuri asiguratorii în conformitate cu prevederile legale. Astfel au fost instituite 3 măsuri asiguratorii în valoare de 0,86 milioane lei. De asemenea, în luna februarie 2017, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea a înaintat un număr de 5 sesizări penale instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate. Prejudiciu creat bugetului general consolidat a fost în sumă de 11,04 milioane lei“, precizează AJFP Vrancea.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost