Inspectoratul Școlar soluționează dosare depuse pentru titularizare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Inspectoratul Școlar soluționează dosare depuse pentru titularizare
Inspectoratul Școlar soluționează dosare depuse pentru titularizare
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

La sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea (IȘJ) are loc, astăzi, ședința publică de soluționare a dosarelor depuse pentru titularizeze în baza articolului 253 din Legea Educației Naționale nr.1 /2011. Potrivit informațiilor furnizate de profesorul Mihail Fâsan, inspector școlar responsabil cu mobilitatea personalului didactic, în perioada 3-12 aprilie s-au depus la IȘJ 63 de dosare pentru titularizare în baza articolului 253, 73 de dosare pentru pretransfer și două dosare pentru transfer între persoane.
Precizăm faptul că ședința de repartizarea pe perioadă nedeterminată a cadrelor didactice calificate angajate cu contract individual de muncă pe perioadă determinată, în baza art. 253 din Legea nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, va avea loc în sala mare a IȘJ, începând cu ora 13:00.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost