Înregistrarea în Spațiul Privat Virtual, simplificată
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Înregistrarea în Spațiul Privat Virtual, simplificată
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Fiscul a simplificat procedura pentru înscrierea contribuabililor în Spațiul Privat Virtual, serviciul pus la dispoziție pentru comunicarea online a declarațiilor fiscale. Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea au arătat că, din luna martie, formularul C800 „Cerere de aderare la Spaţiul Privat Virtual pentru posesorii de certificat digital calificat” a fost înlocuit de formularul on-line disponibil la adresa https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic.
    Cei care doresc să se înscrie în SPV pot găsi instrucţiunile de utilizare a formularului on-line pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administare Fiscală  la secţiunea „Înregistrare /Înrolare persoane fizice şi juridice în Spaţiul Privat Virtual” sau accesând următorul link:
https://www.anaf.ro/statistic/10/Anaf/declaratii_R/AplicatiiDec/Instructiuni_UtlizareSPV_08032018.pdf.
    AJFP precizează că serviciul „Spaţiului Privat Virtual” pus la dispoziţia contribuabililor de către ANAF este o modalitate de comunicare prin mijloace electronice care conferă doar avantaje contribuabililor. Serviciul este uşor de accesat, nu implică nici un cost, poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil cu conexiune la internet, este disponibil 24h/24h, nu implică deplasarea la sediul administraţiei fiscale sau la oficiul poştal pentru a primi un act administrativ fiscal. „Spaţiul Privat Virtual oferă contribuabililor persoanele fizice şi persoanele juridice toate facilităţile comunicării electronice a actelor administrative fiscale emise în formă electronică, precum şi a altor informaţii şi înscrisuri în legătură cu situaţia financiară sau fiscală proprie a acestora”, precizează reprezentanții AJFP Vrancea.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost