Înregistrarea în Spațiul Privat Virtual, simplificată
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Înregistrarea în Spațiul Privat Virtual, simplificată
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Fiscul a simplificat procedura pentru înscrierea contribuabililor în Spațiul Privat Virtual, serviciul pus la dispoziție pentru comunicarea online a declarațiilor fiscale. Reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Vrancea au arătat că, din luna martie, formularul C800 „Cerere de aderare la Spaţiul Privat Virtual pentru posesorii de certificat digital calificat” a fost înlocuit de formularul on-line disponibil la adresa https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic.
    Cei care doresc să se înscrie în SPV pot găsi instrucţiunile de utilizare a formularului on-line pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administare Fiscală  la secţiunea „Înregistrare /Înrolare persoane fizice şi juridice în Spaţiul Privat Virtual” sau accesând următorul link:
https://www.anaf.ro/statistic/10/Anaf/declaratii_R/AplicatiiDec/Instructiuni_UtlizareSPV_08032018.pdf.
    AJFP precizează că serviciul „Spaţiului Privat Virtual” pus la dispoziţia contribuabililor de către ANAF este o modalitate de comunicare prin mijloace electronice care conferă doar avantaje contribuabililor. Serviciul este uşor de accesat, nu implică nici un cost, poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil cu conexiune la internet, este disponibil 24h/24h, nu implică deplasarea la sediul administraţiei fiscale sau la oficiul poştal pentru a primi un act administrativ fiscal. „Spaţiul Privat Virtual oferă contribuabililor persoanele fizice şi persoanele juridice toate facilităţile comunicării electronice a actelor administrative fiscale emise în formă electronică, precum şi a altor informaţii şi înscrisuri în legătură cu situaţia financiară sau fiscală proprie a acestora”, precizează reprezentanții AJFP Vrancea.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Interviu

GALERIE FOTO: Interviu cu deputata Rodica Boboc. „Am un mentor deosebit, în persoana domnului preşedinte Marian Oprişan“
Rodica Boboc este o doamnă prin definiţie. Elegantă, inteligentă, ambiţioasă, sensibilă, perseverentă şi cerebrală. Prenumele Rodica poate că nu a fost ales întâmplător, pentru că el semnifică „autoritate, ambiţie şi cu aptitudinea de a acumula o anumită cantitate de putere, fiind activă şi foarte capabilă să îşi asume responsabilitatea.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost