Indonezia: Un urangutan de la o grădină zoologică, filmat în timp ce fuma
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Indonezia: Un urangutan de la o grădină zoologică, filmat în timp ce fuma
Indonezia: Un urangutan de la o grădină zoologică, filmat în timp ce fuma
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un urangutan în vârstă de 22 de ani a fost filmat în timp ce trăgea din ţigara aprinsă aruncată în direcţia sa de un vizitator, într-o grădină zoologică din Indonezia, informează AFP. Imaginile cu Ozon, numele maimuţei fumătoare de la grădina zoologică din Bandung, la aproximativ 150 de kilometri sud-est de capitala ţării, Jakarta, au devenit în scurt timp virale pe internet.
Deşi este interzisă aruncarea ţigărilor sau a alimentelor în direcţia animalelor, regulile sunt, de cele mai multe ori, ignorate de vizitatori. ''Există un panou care semnalează interdicţia la adresa vizitatorilor de a arunca alimente sau ţigări către animale'', a declarat miercuri un purtător de cuvânt al grădinii zoologice, exprimându-şi regretul pentru acest incident. Parcul are gardieni a căror sarcină este să supravegheze animale, dar cel care trebuia să monitorizeze urangutanul a lipsit, cel mai probabil, pentru a merge la toaletă, a explicat purtătorul de cuvânt Sulhan, care poartă un singur nume, ca mulţi dintre indonezieni.
Activiştii pentru drepturile animalelor au condamnat gestul vizitatorului care i-a dat ţigara maimuţei, precizând că incidentul scoate în evidenţă gestionarea precară a grădinilor zoologice din arhipelag. Nu este primul filmuleţ cu un urangutan filmat în timp ce fumează în Indonezia, ţară în care nivelul de protecţie a animalelor este foarte scăzut, iar locuitorii sunt printre cei mai înrăiţi fumători din lume.
În 2012, o maimuţă de la o altă grădină zoologică a devenit dependentă de nicotină şi a trebuit să treacă printr-un sevraj brutal.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost