Începe selecția pentru Consiliul de Administrație de la ENET
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Începe selecția pentru Consiliul de Administrație de la ENET
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Procedura de selecție pentru funcțiile de membri ai consiliului de administrație de la ENET a început săptămâna trecută iar proiectul a fost prezentat de municipalitate. Selecția va fi realizată de societatea Pluri Consultants România S și comisia de selecție care realizează evaluarea finală a candidaților selectați în lista scurtă de către expertul independent. Etapele de desfășurare prevăd că depunerea dosarelor de către candidați trebuie finalizată până la finalul lunii mai iar lista scurtă de candidați trebuie stabilită până la jumătatea lunii iunie. Interviurile cu candidații calificați în lista scurtă vor fi finalizate până la 6 iulie iar numirea membrilor în consiliul de administrație prin hotărâre AGA din lista scurtă de candidați trebuie realizată până la 31 iulie. Termenele prevăzute sunt orientative, reprezentanții municipalității anunțând că acest calendar poate fi modificat în funcție de situațiile apărute pe parcursul derulării activităților.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost