Încasări de 54,4 milioane lei în februarie, la bugetul general consolidat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Încasări de 54,4 milioane lei în februarie, la bugetul general consolidat
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Fiscul vrâncean a realizat încasări la bugetul general consolidat care au depășit 54,4 milioane lei în luna februarie. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea a anunțat că încasările la bugetul de stat reprezintă principală sursă a bugetului general consolidat cu peste 41% din totalul încasărilor, urmate de încasările la bugetul asigurărilor sociale de stat cu peste 37% din total. Cele mai mari de încasări au fost la bugetul de stat - 22,52 milioane lei, bugetul de asigurări sociale de stat – 20,40 milioane lei, bugetul fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate -10,71 milioane lei și
bugetul asigurărilor pentru şomaj – 0,77 milioane lei. Defalcate la bugetul de stat pe surse, cele mai mari încasări au fost la impozitul pe venit – 12,00 milioane lei, TVA – 5,11 milioane lei, impozit profit – 2,43 milioane lei iar alte impozite şi taxe -2,98 milioane lei. „Încasările din impozitul pe venit reprezintă principala sursă a bugetului de stat cu peste 53% din totalul încasărilor. În luna februarie a fost aprobată la rambursare agenţilor economici care îndeplineau condiţiile legale suma de 2,08 milioane lei din care 1,06 milioane lei au fost efectiv restituiţi în contul acestora“, precizează AJFP Vrancea.  


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost