Încă un cartier rezidențial pe terenurile de la Pomicola Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Încă un cartier rezidențial pe terenurile de la Pomicola Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Încă un cartier rezidențial va fi construit la marginea Focșaniului, pe terenul fostelor livezi de la Pomicola. Suprafața totală de teren pe care se propune ridicarea acestor cartiere este de peste cinci hectare. Deocamdată, proiectul imobiliar va fi prezentat în ședința Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism a municipiului. PUZ investiției a fost inițiat de Ion Simiz iar documentația poate fi studiată pe pagina de internet a municipalității. Conform informațiilor prezentate, noul cartier va conține 63 de loturi de case, o zonă de servicii dar și spații verzi. O altă investiție imobiliară care va fi discutată în ședința de astăzi a Comisiei se referă la o clădire de patru etaje cu birouri, care va fi amplasată pe strada Cuza Vodă, lângă clădirea monument istoric a fostului Tribunal. Din cauza amplasamentului, pentru acest proiect va fi nevoie și de un aviz de la Comisia Națională a Monumentelor Istorice, recunoscută pentru lentoarea cu care discută acest tip de proiecte. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost