În zilele de 21 și 22 august, concurs pentru ocuparea posturilor vacante de director și director adjunct de școli
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
În zilele de 21 și 22 august, concurs pentru ocuparea posturilor vacante de director și director adjunct de școli
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Profesorii care sunt experți în management educațional și vor să fie directori de școli își pot depune în scris opțiunile, până pe 17 august, la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea. Cei interesați să ocupe un post de conducere, în una dintre școlile rămase fără director sau director adjunct și după organizarea celor două concursuri naționale, vor susține în intervalul 21-22 august un interviu. Acesta va avea loc în fața unei comisii constituite din 3 membri ai ISJ și ai Consiliului de Administrație.
Potrivit Ministerului Educației, candidații vor prezenta planul operaţional pentru anul şcolar 2017-2018 al unităţii de învăţământ pentru care şi-au exprimat opţiunea şi le vor fi testate cunoştinţele privind legislaţia şcolară raportată la nivelul şi specificul unităţii de învăţământ pentru care au optat. Durata interviului este de cel mult 20 de minute, iar punctajul minim de promovare este 21 din 30 de puncte posibile. ISJ poate constitui mai multe comisii de interviu pentru evaluarea candidaților.
Reamintim că ISJ Vrancea a scos la concurs 11 posturi vacante de director sau director adjunct. Aceste posturi au rămas vacante și după concursul național de ocupare a posturilor de conducere în învățământ, din 12 iulie. Astfel, e nevoie de director la Școala Gimnazială Angela Gheorghiu Adjud, Școala Gimnazială Victor Slăvescu Cotești, Școala Gimnazială Măicănești, Liceul Tehnologic Odobești, Școala Gimnazială Doctor Costică Bălan Poiana Cristei, Școala Gimnazială Profesor doctor general Gheorghe V. Zaharia Popești, Școala Gimnazială Ioan Vodă cel Viteaz Slobozia Ciorăști și de director adjunct la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu, Școala Gimnazială Principele Șerban Ghica și principesa Aristița Ghica Sihlea, Școala Gimnazială Homocea.
Reamintim că pe 12 iulie a avut loc concurs de ocupare a celor 37 de posturi vacante de director și director adjunct scoase la concurs de ISJ Vrancea. Pentru o parte din posturi nu au fost candidați, precum postul de director de la Școala Angela Gheorghiu din Adjud, Liceul Tehnologic din Odobești, școlile din Popești, Slobozia Ciorăști, Cotești, Sihlea, Homocea. Nici funcția de director adjunct la Liceul Teoretic Ioan Slavici din Panciu nu prezentat interes pentru nici un profesor.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Concurs formal,nume prestabilite ca si primul.

    DE formal, postat pe 09-08-2017, la 16:10

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Învăţământ

Șeful Inspectoratului Școlar ar putea fi DEMIS după ce a obținut calificativul nesatisfăcător
Șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea, profesorul Dorin Cristea, a obținut la evaluarea activității din anul școlar 2016-2017 un  punctaj care ar putea duce la demiterea sa din funcție, potrivit metodologiei.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost