Iași: Dronă folosită la transportul ţigărilor de contrabandă, descoperită de poliţiștii de frontieră
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Iași: Dronă folosită la transportul ţigărilor de contrabandă, descoperită de poliţiștii de frontieră
Iași: Dronă folosită la transportul ţigărilor de contrabandă, descoperită de poliţiștii de frontieră
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

O dronă artizanală utilizată la transportul ţigărilor de contrabandă a fost descoperită, luni seară, de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.
Potrivit sursei citate, drona prăbuşită a fost identificată la frontiera cu Republica Moldova, la scurt timp după ce poliţiştii de frontieră ieşeni au sesizat zgomotul produs de aceasta şi au monitorizat aparatul de zbor. "Poliţiştii de frontieră au sesizat, pe direcţia localităţii de frontieră Podu Jijiei - comuna Golăieşti, un zgomot produs de un aparat de zbor de mici dimensiuni (specific unei drone), care a traversat frontiera dintre Republica Moldova în România. S-a procedat la monitorizarea traseului aparatului de zbor şi cercetarea zonei, ocazie cu care poliţiştii de frontieră au descoperit, în apropierea frontierei de stat, o dronă artizanală, prăbuşită şi avariată, de care era prins un colet care conţinea ţigări de provenienţă Republica Moldova", se precizează în comunicatul ITPF. După eveniment, poliţiştii de frontieră români au informat autorităţilor de frontieră din ţara vecină, iar aparatul de zbor şi coletul au fost duse la sediul instituţiei.
În urma inventarierii coletului, a rezultat cantitatea de 12.500 ţigarete de provenienţă Republica Moldova, în valoare de circa 2.900 lei, acestea fiind ridicate în vederea confiscării. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost