Hugh Grant va deveni tată pentru a cincea oară în șapte ani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Hugh Grant va deveni tată pentru a cincea oară în șapte ani
Hugh Grant va deveni tată pentru a cincea oară în șapte ani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Actorul britanic Hugh Grant urmează să devină tată pentru a cincea oară - alături de prietena sa producătoarea TV suedeză Anna Eberstein, informează London Evening Standard. Copilul va fi al cincilea pentru actor în ultimii şapte ani şi al treilea pentru Hugh şi partenera sa. Chiar dacă actorul nu a anunţat personal vestea, mama lui Eberstein, Susanne, a confirmat unui ziar suedez că fiica sa aşteaptă un copil. "Sunt foarte fericită că voi mai avea un nepot.Va naşte destul de curând", a precizat Susanne.
Grant şi Eberstein, care au putut fi văzuţi duminică la gala decernării Globurilor de Aur, au împreună doi copii, un fiu, John, născut în 2012, şi una al doilea copil, născut în decembrie 2015. Numele celui de-al doilea copil a rămas însă un mister. Naşterea sa a fost confirmată în 2015 de mama Annei în ziarul suedez Örnsköldsviks Allehanda. Grant mai are doi copii cu Tinglan Hong: Tabitha, născută în 2011, şi Felix, născut în 2013.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost