Hugh Grant, "panicat" de rolul deputatului gay Jeremy Thorpe din filmul "A Very English Scandal"
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Hugh Grant, "panicat" de rolul deputatului gay Jeremy Thorpe din filmul "A Very English Scandal"
Hugh Grant,
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Hugh Grant a dezvăluit că s-a temut de rolul lui Jeremy Thorpe în ecranizarea BBC despre relaţia fostului parlamentar liberal cu fostul model Norman Scott, motiv pentru care a încercat să se documenteze cât a putut de bine despre personalitatea politicianului, relatează Press Association într-un articol de săptămâna trecută. Filmul în trei părţi despre acest scandal foarte mediatizat va fi prezentat de BBC începând de duminică. Grant va juca rolul principal în "A Very English Scandal", un film în trei părţi care spune povestea adevărată a relaţiei lui Thorpe şi Scott din anii 1960, şi a procesului foarte mediatizat în urma căruia Thorpe a fost achitat pentru uciderea fostului iubit.
Vedeta filmului "The Four Weddings and a Funeral" a spus că după ce a acceptat rolul a devenit panicat de ce va crede publicul despre modul în care el îl portretizează pe Thorpe, fost lider al Partidului Liberal în perioada 1967-1976. "Nu-mi este caracteristic să fac vreo pregătire pentru rol, dar am fost destul de panicat de acest proiect. M-am gândit pur şi simplu: 'Toată lumea o să vadă filmul'. Mi-e teamă în mod special de publicul britanic şi mi-am spus: 'Oh, este BBC', toată lumea o să-l vadă' ", a declarat actorul pentru agenţia britanică de ştiri. "Aşa că m-am panicat şi am citit toate cărţile despre acest subiect. Am mers să mă întâlnesc cu mulţi oameni care l-au cunoscut pe Thorpe. Am dezgropat filme vechi, unele din arhivele BBC care nu au mai fost văzute de decenii", a relatat Hugh Grant. "Nu ştiu dacă asta a făcut vreun bine, dar a părut să mă liniştească puţin", a mărturisit el.
În "A Very English Scandal" rolul lui Scott este jucat de actorul din seria James Bond Ben Whishaw, regia este asigurată de Stephen Frears, iar scenariul a fost scris de Russell T Davies, fostul şef al scenariştilor serialului "Doctor Who".

Continuarea pe https://bit.ly/2ImXraq


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost