Hoțul care a furat bunuri în valoare de 35 de mii de euro rămâne în arest preventiv
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Hoțul care a furat bunuri în valoare de 35 de mii de euro rămâne în arest preventiv
Hoțul care a furat bunuri în valoare de 35 de mii de euro rămâne în arest preventiv
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Tânărul de 27 de ani, din Focşani, care în urmă cu o jumătatea de an a spart o casă din municipiu şi a sustras bunuri şi bani, creând un prejudiciu imens, rămâne după gratii. Magistrații Judecătoriei Focșani au dispus, vineri, menținerea arestului preventiv în cazul acestuia. „(…) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului S(…) PAUL-ADRIAN, în prezent aflat în Penitenciarul Focşani. (…) menţine măsura arestării preventive a inculpatului S(…) PAUL-ADRIAN, dispusă prin Încheierea din data de 01.02.2018, pronunţată de Judecătoria Focşani (…), până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în cameră de consiliu azi, 13.04.2018“, este decizia Judecătoriei Focșani.
La sfârșitul lunii ianuarie, bărbatul a fost saltat de poliţiştii vrânceni din aeroport, cu puţin timp înainte de a fugi din ţară. Focşăneanul, care nu este la prima abatere, ar fi vrut să fugă În Germania. Anterior identificării, el fusese dat în consemn la frontieră. A fost săltat de pe aeroport în seara zilei de 31 ianuarie. “La data de 31 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au reținut un bărbat, de 27 ani, din Focșani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, în timp ce încerca să părăsească teritoriul României. Din cercetările efectuate în cadrul dosarului penal instrumentat de politiştii Biroului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, a rezultat faptul că cel în cauză este principalul suspect al furtului de bunuri şi bijuterii, în valoare de peste 35.000 euro, ce a avut loc la sfârşitul lunii august 2017, într-o locuință de pe raza municipiului Focşani. În urma unei percheziții domiciliare, la locuința bărbatului au fost descoperite şi ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracţională. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, au transmis reprezentanţii Biroului de Presă din cadrul IPJ Vrancea.

A pătruns în locuinţă prin forţarea unei ferestre

    Paul Adrian S. a comis fapta la finele lunii august anul trecut, sesizarea la poliţie fiind făcută în data de 26 august. Se pare că el a pătruns în imobilul situat în Focşani prin forţarea unei ferestre şi a luat din casă tot ce i-a picat în mâini, respectiv elecronice şi electrocasnice, bani şi bijuterii, bunuri care însumează 35.000 de euro. Păgubitul, spun sursele noastre, este o persoană care munceşte peste hotare şi care, într-o fracţiune de secundă, a rămas fără bunuri de valoare, pe care le-a strâns în ani de muncă printre străini. O parte din bunurile sustrase s-au găsit la percheziţia făcută la domiciliul suspectului, acestea urmând a fi restituite persoanei vătămate.
Tânărul nu este la prima abatere. După cum rezultă din informaţiile găsite pe site-urile instanţelor, el a avut mai multe condamnări. Una dintre  acestea, care a şi fost cu executare, a fost în dosarul celebrului hoţ din locuinţe Ion M. Atunci, el a primit la Judecătoria Focşani 4 ani şi jumătate de închisoare, fiind condamnat pentru furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false, dar şi cu permisul suspendat. Magistraţii au dispus şi contropirea altor pedepse.
Paul Adrian S. a ieşit din puşcărie la finele anului 2014, când instanţa a admis propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Focşani. A fost liberat condiţionat şi i s-a atras atenţia asupra posibilităţii revocării liberării condiţionate în situaţia în care săvârşeşte o altă infracţiune înăuntrul restului de pedeapsă rămas neexecutat. Gândul că ar putea ajunge din nou după gratii nu l-a speriat, aşa că a comis-o din nou. Nu este exclus ca el să mai fi comis şi alte fapte, rămase până la acest moment cu autor necunoscut.

Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost