Handbal, Liga Națională: Victorie fără dubii la Făgăraș! CSM Făgăraș – CSM Focșani 2007 22-26 (9-15)
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal, Liga Națională: Victorie fără dubii la Făgăraș! CSM Făgăraș – CSM Focșani 2007 22-26 (9-15)
Handbal, Liga Națională: Victorie fără dubii la Făgăraș! CSM Făgăraș – CSM Focșani 2007 22-26 (9-15)
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Echipa CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Gramatic – 1 gol, Rotaru, Hagiu – 2, Moisă – 1, Popovici, Miroiu, Popa, Țuțu – 7, Mocanu, Rață – 5, Eros – 3, Pătru, Sladic - 4, Năstăsie 3.

    Echipa de hadbal seniori a Focșaniului a obținut, aseară, o importantă și spectaculoasă victorie în deplasare, în fața formației aflate, la startul play-out-ului Ligii Naționale, pe primul loc al clasamentului. Făgărășenii au avut un start de partidă mai bun și au condus cu 2-0, 3-1, 4-2 și 5-4. După golul de 5-5 al lui Hagiu – minutul 11 și 22 secunde, focșănenii s-au instalat la conducerea jocului, iar tabela de scor a început să arate o diferență din ce în ce mai mare de goluri în favoarea lor. La pauză, era un confortabil – pentru oaspeți - 15-9. Însă la handbal oricând poate fi recuperat un handicap de șase goluri, mai cu seamă în partidele în care miza este foarte mare, așa cum se întâmplă într-o competiție de cursă scurtă cum este un play-out cu patru formații dintre care, două ajung la baraj.
    Spre deosebire de situațiile similare în care au avut avans relativ mare la pauză apoi s-au deconcentrat, de această dată hadbaliștii pregătiți de profesorii Viorel Ciubotaru, Bogdan Voica și Alexandru Acsinte au repetat și în partea a doua a meciului calitatea jocului din prima repriză și au ajuns la un plus de opt goluri în minutul 54. Gazdele au încercat să întoarcă rezultatul și în ultimele cinci minute au marcat de cinci ori și au primit doar un gol, dar deznodământul întâlnirii fusese stabilit cu mult mai devreme.
    În clasamentul play-out-ului pe primul loc a trecut CS Suceava, cu 11 puncte și golajerajul plus 6, urmată de CSM Focșani 2007, cu golaverajul plus 4.
    În etapa următoare, probabil luni 23 aprilie, CSM Focșani 2007 va juca acasă cu CSU Suceava care tot aseară a câștigat la Vaslui cu 26-24.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost