Handbal, Liga Națională – Un profesor universitar doctor, campion mondial cu junioarele U 18 ale României, la CSM Focșani 2007!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal, Liga Națională – Un profesor universitar doctor, campion mondial cu junioarele U 18 ale României, la CSM Focșani 2007!
Handbal, Liga Națională – Un profesor universitar doctor, campion mondial cu junioarele U 18 ale României, la CSM Focșani 2007!
Prof. univ. dr. Alexandru Acsinte va face parte din colectivul tehnic al echipei Focșaniului
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007 va avea în colectivul tehnic un profesor universitar doctor: Alexandru Acsinte, născut la 16 ianuarie 1968, specializat în handbal și fiziologia sportului de performanță.
    Prof. univ. dr. Alexandru Acsinte de la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău este, din 2010, și lector EHF. El și profesorul Viorel Ciubotaru, antrenorul principal al echipei de handbal a CSM Focșani 2007 și directorul clubului, s-au înțeles asupra modalităților de colaborare, care va începe în zilele următoare.
    Prof. univ. dr. Alexandru Acsinte a lucrat la HC Vaslui cu Sandu Iacob, alături de care a reușit cu echipa rezultate remarcabile. În urmă cu o săptămână, ziarul Vremea Nouă anunța că „după două sezoane și jumătate, perioadă în care a reușit o salvare de la retrogradare iar apoi o calificare în play-off-ul Ligii Naționale, Alexandru Acsinte a decis să se despartă de HC Vaslui”.
    După ce a renunțat să mai lucreze la HC Vaslui, Alexandru Acsinte a ales să să facă parte din colectivul tehnic al CSM Focșani 2007 pentru că îi place să lucreze ”doar cu oameni serioși așa cum a fost Sandu Iacob și cum este Viorel Ciubotaru”. ”A fost suficient ca profesorul Ciubotaru să mă sune, am discutat și ne-am înțeles foarte repede, pentru că lucrurile au fost foarte limpezi de la început”, mi-a mai spus Alexandru Acsinte.
    În 2014, Alexandru Acsinte a condus, împreună cu Aurelian Roșca, echipa de junioare U 18 a României care a devenit campioană mondială în Macedonia.
Prof. univ. dr. Alexandru Acsinte are și o foarte solidă pregătire teoretică, fiind nu doar om de catedră, ci și autor al numeroase lucrări științifice în domeniile în care este specializat. A condus multe activități în diverse țări, în calitate de lector al Federației Europene de handbal și are un CV cu totul impresionant.
    Așa cum a ajutat HC Vaslui, alături de Sandu Iacob, să performeze în Liga Națională, cu siguranță că Alexandru Acsinte o va putea face și la CSM Focșani 2007 alături de antrenorul principal Viorel Ciubotaru și antrenorul secund Bogdan Voica.  

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost