Handbal, Liga Națională – Începe un play-out foarte echilibrat!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal, Liga Națională – Începe un play-out foarte echilibrat!
Handbal, Liga Națională – Începe un play-out foarte echilibrat!
CSM Făgăraș – CSM Focșani 2007, duminică, 15 aprilie
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Apele s-au limpezit în Liga Națională de handbal, odată cu încheierea meciurilor ultimei etape. În partea de clasament care îi interesează pe focșăneni era de văzut care va fi a patra intrată în play-out, alături de CSM Focșani 2007, HC Vaslui și CSM Făgăraș. În discuție erau băimărenii – dacă pierdeau acasă cu timișorenii - sau sucevenii, dacă ar fi câștigat la Vaslui, comcomitent cu o victorie a Politehnicii la Baia Mare. Nu s-a întâmplat nici una nici alta! Politehnica Timișoara a fost redusă la dimensiunea unei echipe mici la Baia Mare unde a pierdut la o diferență descalificantă pentru pretențiile sale, iar CSU Suceava nu a făcut față forței de joc a vasluienilor care au valoare peste locul pe care au încheiat returul.
În play-out se intră cu următoare configurație a clasamentului: 1. CSM Făgăraș - 9 puncte golaveraj – 4; 2. HC Vaslui – 9 puncte, golaveraj zero; 3. CSU Suceava – 8 puncte, golaveraj 4; 4. CSM Focșani 2007 – 8 puncte, golaveraj zero.     
Se poate observa un echilibru de start ce va conduce la meciuri foarte disputate pentru evitare ultimelor două locuri, cele care duc la barajul pentru rămânerea în Liga Națională.
Prima etapă îi duce pe focșăneni la Făgăraș, acolo unde au mai câștigat. Va fi foarte greu, dar handbaliștii pregătiți de profesorii Viorel Ciubotaru, Bogdan Voica și Alexandru Acsinte au arătat o foarte bună formă în prima parte a meciului de joi, de la Turda și dacă își vor păstra concentrarea pe toată durata partidei se pot întoarce de la Făgăraș cu punct sau puncte.
În cursa care începe duminică, nu-i loc de indecizii în nici o fază a jocului. Fiecare punct va fi foarte important iar focșănenii știu foarte bine acest lucru pentru că au mai trecut prin asta în anterioarele ediții de campionat. Cred că la finalul acestei curse vor fi pe unul dintre primele două locuri! Un foarte bun cunoscător al handbalului din Liga Națională mi-a spus cu puțin timp în urmă că Focșanul are cel mai frumos joc și cea mai bună echipă din Moldova. Este momentul ca handbaliștii focșăneni să confirme o asemenea apreciere și să-și bucure numeroșii susținători!  


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost