Handbal, Liga Națională – Foarte aproape de o victorie de palmares!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal, Liga Națională – Foarte aproape de o victorie de palmares!
HC Vaslui – CSM Focșani 2007 24-23 (12-10)
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Formația CSM Focșani: Tevzade, Marocico, Cloșcă – Ragea – 1 gol, Cadăr - 2, Gramatic, Rotaru – 1, Miroiu – 3, Popa, Neață – 3, Băluț - 2, Mocanu – 3, Rață - 4, Popovici – 1, Eros – 3, Năstăsie.
CSM Focșani 2007 a repetat sâmbătă seara la Vaslui evoluțiile foarte bune avute în Sala Polivalentă, dar și în deplasarea de la Constanța! În partida cu una dintre echipele aflate într-o dificilă cursă pentru intrarea între primele opt grupări ale Ligii Naționale, formația pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru a jucat cu dezinvoltură, a menținut echilibrul în teren și ca scor într-o primă repriză încheiată cu 12-10 pentru gazde. Apoi, timp de 20 de minute din  repriza a doua au supus unui sever examen echipa vasluiană pe care au ajuns să o conducă, în minutul 49,15, cu patru goluri: 22-18! Au urmat, însă, zece minute în care HC Vaslui a remontat diferența și a preluat conducerea cu 24-23, scor care a fost consemnat pe tabelă și la final, după golul din minutul 59,30 al gazdelor! Rezultatul ar fi trebuit să fie altul, dacă arbitrii care trezesc amintiri neplăcute suporterilor focșănenilor pentru modul în care au arbitrat în Sala Polivalentă, ar fi acordat cuvenita lovitură de la 7 metri pentru oaspeți înainte de final, nu eliminarea unui jucător al acestora!
În etapa viitare, sâmbătă, 25 martie, CSM Focșani va întâlni în Sala Polivalentă pe Dinamo București, de la ora 16.00, într-un meci care va fi transmis în direct de TVR 1.      


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost