Handbal, Liga Națională – Este vremea unei victorii la Suceava!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal, Liga Națională – Este vremea unei victorii la Suceava!
Handbal, Liga Națională – Este vremea unei victorii la Suceava!
CSU Suceava – CSM Focșani 2007, astăzi, ora 18.00
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Handbaliștii focșăneni vor avea, în această seară, o partidă foarte importantă la Suceava cu CSU, formație cu care ar putea să se regăsească în play-out după încheierea returului.
În acest moment, ambele formații au câte două victorii. Dar în timp ce CSM Focșani 2007 a câștigat meciurile cu două echipe de play-off, dar nu a adunat nici un punct pentru play-out, sucevenii au bătut Constanța, ca și jucătorii pregătiți de profesorii Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica, însă au și trei puncte obținute după întâlnirea cu Politehnica Iași, ultima clasată și candidată sigură la lupta pentru evitarea retrogradării. De aceea, pentru echipa Focșaniului devine aproape obligatoriu să câștige la Suceava.
În ultima ediție de campionat de când CSU Suceava a revenit în Liga Națională, fiecare dintre echipe și-a câștigat jocul de acasă, în sezonul regulat și în play-out. A venit vremea ca monotonia aceasta să fie spartă astă seară și focșănenii să se impună! Evoluțiile din întâlnirile cu Călărașiul și Dobrogea Sud, ca și cea de la Vaslui, de altfel, au arătat o forță de joc pe care CSM Focșani nu a avut-o de când se află în primul eșalon hadbalistic al României! În actualul campionat, după un început cu inconstanță în joc, portarii săi au început să-și arate clasa incontestabilă, apărarea a fost de multe ori impenetrabilă iar în atac finalizatorii și-au găsit mai ușor calea spre gol! Acestea sunt datele oaspeților. Fără îndoială își au și gazdele punctele lor forte, de care vor uza pentru a câștiga.
În ecuația jocului vor intra, ca de obicei, arbitrii și observatorul, de a căror formă – uneori, nu doar de ea, în ce-i privește - poate depinde, din păcate, rezultatul. Oaspeții pot spera că Bogdan Stark și Romeo Ștefan vor oficia la nivelul lor cel mai bun de arbitri internaționali și că lor nu le rămâne decât să joace atât de bine cât pot în acest moment! Adică foarte bine și să plece învingători de la Suceava!
Observatorul partidei va fi Petru Popa, din Maramureș.  


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost