Handbal juniori 3 – Un meci cât o finală!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal juniori 3 – Un meci cât o finală!
Handbal juniori 3 – Un meci cât o finală!
CSM Focșani 2007 – CSS Tecuci, astăzi, de la ora 11.00, în Sala Polivalentă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Handbaliștii juniori ai CSM Focșani 2007 vor întâlni, astăzi, în Sala Polivalentă, de la ora 11.00 formația CSS Tecuci într-o partidă ce are importanța unei finale! Dacă vor câștiga, elevii antrenorilor Marius Partene, Iulian Neață și Dan Rusu vor fi siguri de un loc în turneul semifinal al Campionatului Național. Dacă nu vor lua toate punctele, promovarea în etapa următoare a campionatului va depinde de rezultatele jocurilor pe care CS OK Sport Onești le vor avea tot astăzi, de la ora 15, pe teren propriu, cu Știința Municipal Bacău și sâmbătă, 7 martie, cu CSS Tecuci în deplasare.
Meciul de astăzi din Polivalentă vine după ce tecucenii au trecut de două ori de focșăneni, în tur și în turneul de sală, în ambele situații oaspeții acuzând extrem de dur arbitrajul ca și lipsa de fair play a gazdelor. Handbaliștii focșăneni au nevoie să fie conectați doar la tensiunea jocului, să câștige pentru că sunt mai buni și să-și adjudece locul în turneul semifinal, ceea ce ar reprezenta o veritabilă performanță pentru o formație ai cărei jucători se află în primul an la juniori 3!   

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost