Handbal juniori 3 – Derbiul seriei B se dispută astăzi!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal juniori 3 – Derbiul seriei B se dispută astăzi!
Handbal juniori 3 – Derbiul seriei B se dispută astăzi!
CSM Focșani 2007 - Știința Municipal Bacău, de la ora 14.30
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Programat inițial pentru sâmbătă, 14 octombrie, jocul de handbal al echipelor de juniori 3 ale CSM Focșani 2007 și Științei Municipal Bacău, din seria B a Campionatului Național, a fost adus cu o zi mai devreme, la solicitarea băcăuanilor. Cele două formații au maximum de puncte în urma meciurilor de până acum, însă Știința Municipal Bacău are șase puncte din trei etape – în una a stat – în timp ce focșănenii au câștigat toate cele patru întâlniri de pe care le-au avut până acum. Neînvinse în actualul campionat, cele două formații vor juca un adevărat derbi, învingătoarea urmând, foarte probabil, să termine turul pe primul loc al clasamentului.
Antrenor al CSM Focșani 2007, Marius Partene mi-a spus că deși oaspeții pornesc favoriți, handbaliștii pe care îi pregătește împreună cu Iulian Neață și Dan Rusu, antrenor cu portarii, vor intra pe teren pentru a câștiga, pentru că așa au fost obișnuiți să gândească și să joace!     
Vor arbitra S.Hagiu, din Vaslui și D. Pavel, din Buzău.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Eveniment

Românii, invitați să planteze stejari în Parcul Memoriei Naționale
Vrâncenii în principal, și românii în general, sunt invitați de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să participe astăzi (sâmbătă), la cea de-a doua campanie de plantare a stejarilor din Parcul Memoriei Naționale, care va avea loc la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost