Handbal junioare 3 – LPS Focșani, prestație încurajatoare în primul turneu de sală!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal junioare 3 – LPS Focșani, prestație încurajatoare în primul turneu de sală!
Handbal junioare 3 – LPS Focșani, prestație încurajatoare în primul turneu de sală!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Junioarele 3 ale Liceului cu Program Sportiv, pregătite de profesoara Doina Ene, au jucat, de miercuri, 29 noiembrie, până duminică, 3 decembrie, în primul turneu de sală al Campionatului Național, seria A, care a avut loc la Comănești.
 Handbalistele Focșaniului au intrat în turneu pe penultima poziție a clasamentului, cu două victorii și patru puncte și au terminat turneul pe aceeași poziție, dar cu opt puncte. Ceea ce înseamnă că au câștigat două meciuri, cu LPS Roman, pe care o învinseseră și în tur, dar și cu CSH Art Galați, echipă de care fuseseră întrecute în prima parte a campionatului. LPS Focșani are dezavantajul de a nu beneficia de punctele bonus pentru talie, și adună doar punctele din victorii ori meciuri terminate la egalitate! Oricum, chiar și cu bonusuri, nu ar fi foar în situația de a se bate pentru intrarea în turneul semifinal, însă evoluația echipei este încurajatoare pentru jucătoare care aveau nevoie de un suport moral, de un spor de încredere în ceea ce pot, în perspectiva dezvoltării lor ca handbaliste.  
Rezultatele LPS Focșani: 23-31 (14-16) cu LPS Iași, 29-18 (13-11) cu LPS Roman, 22-21 (11-13) cu CSH Art Galați, 22-32 (7-15) cu CSS Bacău și 22-41 cu CS OK Sport Onești.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost