Handbal junioare 3 – Fetele Focșaniului încep mâine turneul semifinal II!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal junioare 3 – Fetele Focșaniului încep mâine turneul semifinal II!
Handbal junioare 3 – Fetele Focșaniului încep mâine turneul semifinal II!
Jocurile vor avea loc la Plopeni!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Junioarele 3 ale LPS Focșani vor începe mâine jocurile în cele de-al doilea turneu semifinal al Campionatului Național de handbal. Formația pregătită de profesoara Doina Ene a reușit remarcabila performanță de a se califica pentru penultimul act al competiției junoarelor 3 după ce a încheiat pe locul al patrulea în seria B a Campionatului Național și s-a clasat pe poziția a doua în turneul semifinal I, în grupa de la Craiova. 
La Plopeni, LPS Focșani va întâlni vineri, 19 mai, de la ora 10,00, pe CS Chimia Rîmnicu Vîlcea, sâmbătă, 20 mai, de la ora 10,00 pe ACS Corona Brașov iar duminică, 21 mai, de la ora 10,00, pe CSS Petroșani. 
Înainte de plecarea la turneul semifinal, profesoarea Doina Ene mi-a declarat: ”Vom pleca mai devreme cu o zi de primul meci, pentru ca să facem un antrenament de acomodare cu sala. Va fi un turneu foarte greu! Adversarele sunt foarte puternice, însă vom încerca să ne valorificăm șansa, așa cum am făcut și la Craiova!”
Lotul LPS Focșani este alcătuit din Liana-Alice Smău, Denisa Mirodonie, Andreea Prescură, Denisa Pavel, Ioana Oprea, Iuliana Crăciun, Amalya Cotea, Diana Niculiță, Vanessa Măciucă, Maria Chirică, Mirela Ene, Nicoleta Mardaru, Alexandra Otvos, Andreea Ivan, Elena Ungureanu, Bianca Negoiță și Mioara Ciubotaru.
Componente ale Lotului Național, Liana-Alice Smău și Andreea Prescură au câștigat, recent titlul de vicecampioane ale României la Olimpiada Națională a Spprtului Școlar, licee, cu echipa LPS Brașov, unde sunt eleve. Sunt, însă sportivele LPS Focșani!
Pentru participarea la turneul de la Plopeni, echipa de junioare 3 a LPS
Focșani se bucură de susținerea firmelor Altdorf Tehnik și Pandora, al cărei patron este Doru Simiz!
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova Oradea este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost