Handbal: Focșănenii, la al doilea turneu de pregătire! De astăzi și până duminică, înclusiv, CSM Focșani 2007 va juca la Odorhei!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal: Focșănenii, la al doilea turneu de pregătire! De astăzi și până duminică, înclusiv, CSM Focșani 2007 va juca la Odorhei!
Handbal: Focșănenii, la al doilea turneu de pregătire! De astăzi și până duminică, înclusiv, CSM Focșani 2007 va juca la Odorhei!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Handbaliștii focșăneni lucrează la intensitate maximă pentru pregătirea viitoarei ediții de campionat al Ligii Naționale, a treia din existența echipei!
După turneul de la Suceava, unde au câștigat partidele cu Politehnica Iași și Știința Municipal Bacău, elevii profesorilor Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica au avut patru zile cu antrenamente dense în Sala Polivalentă, unde au exersat scheme și module de joc pentru atac și apărare.
Pentru astăzi dimineața aveau programată plecarea la Odorhei, unde va fi unul dintre cele mai puternice turnee de pregătire din România în intersezon! Vor juca fiecare cu fiecare Handbal Club Odorhei, AHC Dobrogea Sud Constanța, Steaua București și CSM Focșani 2007. Invitarea la un astfel de turneu este și consecința calității handbalului practicat de echipa Focșaniului, care a reușit să se facă apreciată și respectată în cele două sezoane petrecute în Ligă!     
La Odorhei, CSM Focșani 2007 va întâlni astăzi, 11 august, de la ora 18.00, pe Steaua București, sâmbătă, 12 august, de la ora 18.00, pe HC Odorhei, iar duminică, 13 august, de la ora 10.30, pe AHC Dobrogea Sud Constanța.
Antrenorii Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica au la dispoziție pentru acest turneu toți jucătorii, care se vor afla față în față cu adversari ce vizează, pentru viitorul campionat, poziționarea în partea de sus a clasamentului Ligii Naționale. Va fi încă un prilej foarte bun pentru cei doi antrenori să-și verifice în condiții de dificultate foarte mare partitura de joc stabilită pentru echipă! Ca și capacitatea jucătorilor de a o interpreta la cel mai bun nivel!


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Interviu

Ana Alexandra Șerbu, ofițer debutant la Biroul de Investigații Criminale, nu se teme de infractori și duce mai departe, cu mândrie, exemplul tatălui său
    De când eram mică mi-am dorit să fiu polițistă. Probabil au contat și influențele din familie. Tatăl meu a fost polițist. M-a atras ceea ce făcea el și mi-am dorit și eu să-i calc pe urme. De azi înainte, în primul rând voi învăța mai mult decât am făcut-o până acum.

POZA ZILEI

Iarnă pe 23 martie

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost