Handbal - Adjudenii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț, arbitri de Ligă Națională și antrenori de juniori!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal - Adjudenii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț, arbitri de Ligă Națională și antrenori de juniori!
Handbal - Adjudenii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț, arbitri de Ligă Națională și antrenori de juniori!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Focșănenii care merg în Polivalentă la meciurile de Liga Națională ale CSM Focșani 2007 vor fi observat la masă doi oficiali, aproape mereu aceiași, care au fost și la meciul de duminică, 10 septembrie, dintre echipa Focșaniului și CSM Făgăraș.
Pe ambii sau pe fiecare separat, îi vor fi putut vedea arbitrând în Polivalentă jocuri din campionatele de juniori sau meciuri amicale ale seniorilor. Nu i-au putut urmări arbitrând partidele din Liga Națională ale CSM Focșani 2007 deoarece  Comisia Centrală de Arbitri a FRH are ca practică – normal - să nu delege la acest nivel arbitri din același județ cu una dintre competitoare. Cei doi arbitri și oficiali de masă despre care scriu sunt adjudenii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț! Un cuplu de arbitri de Ligă Națională cu vechi state de serviciu, apreciați și foarte buni profesioniști, despre care, în documentarea pentru acest articol, nu am găsit referințe negative, așa cum există din belșug despre alți arbitri! Ceea ce înseamnă că pe terenul de handbal, la jocurile din Liga Națională sau de juniori – unde i-am putut vedea conducând impecabil partide în Polivalentă, lucrează așa cum le cere regulamentul și cu respectul cuvenit față de toți actorii întâmplării handbalistice în cauză. Așa cum au putut observa și telespectatorii care au urmărit transmisia televizată a meciului din etapa a doua a Ligii Naționale dintre Dinamo București și CS Minaur Baia Mare de sâmbătă, 9 septembrie.Marian Drăghici și Ionuț Drăguț nu sunt doar arbitri – de teren sau de masă, ci sunt și antrenori. Tot de handbal. Am făcut precizarea pentru că Marian Drăghici a fost în primăvară organizatorul unei foarte reușite competiții de minifotbal care a generat un mare interes printre iubitorii sportului din Adjud. Cei doi sunt și antrenorii echipei de juniori 1 a Școlii nr. 3 Adjud, așa cum mi-a spus, ieri, profesorul antrenor Marian Drăghici. Sunt, adică, implicați total în fenomenul sportiv adjudean, dar și în cel handbalistic național.
L-am întrebat pe arbitrul Drăghici dacă nu este incompatibil cu antrenorul Drăghici. Mi-a spus că nu, pentru că nu va arbitra meciuri din seria în care evoluează formația pe care o conduce!
Adjudul, care se dovedește a fi un teritoriu prielnic handbalului – ca pregătire a juniorilor, cu remarcabile rezultate concretizate în poziții de top obținute de echipe și în pregătirea multor jucători care au urcat cu success pe prima scenă a handbalului din România, doi dintre aceștia – Silviu Rotaru și Alexandru Gramatic, formați de profesorul Emil Dumitru  fiind componenți ai CSM Focșani 2007!
Dar Adjudul mai are un arbitru, Adrian Dumitru, care a oficiat multe jocuri de Liga Națională, și un observator federal pentru jocurile din Liga Națională, Marius Brumaru! Pe care nu-l vom vedea oficind în Polivalentă din același motiv pentru care nici cuplul Drăghici/Drăguț nu arbitrează! Dar care are în mediul handbalistic aprecieri similate cu ale concitadinilor săi arbitri!   

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Domnul profesor Emil Dumitru are meritul de a fi cel care a popularizat si adus performanta in handbalul din Adjud.

    DE Catalin C, postat pe 17-09-2017, la 08:16

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL8
15
30
42
39
35

Extragerea noroc:  3449083

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO: Bătaie cu pumni și picioare între doi elevi de liceu; în loc să-i despartă, colegii i-au cerut agresorului să dea până curge sângele
Doi elevi de liceu s-au bătut luni, în apropiere de Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu din Focșani, bătaia fiind filmată de mai mulți colegi de-ai celor doi. Una dintre filmări a ajuns și la Monitorul de Vrancea, iar imaginile ne-au îngrozit.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost