Handbal – Gimnaziadă la Polivalentă!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal – Gimnaziadă la Polivalentă!
Handbal – Gimnaziadă la Polivalentă!
Competiția va începe astăzi, la ora 9.00 și se va încheia duminică, la ora 12.30!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

A fost Gimnaziada la baschet băieți, urmează Gimnaziada la handbal băieți în Polovalenta focșăneană. La baschet, s-au calificat pentru finala națională jucătorii Focșaniului. La fel ar putea să se întâmple și la handbal, unde Vrancea va fi reprezentată de echipa de gimnaziu tot de la LPS Focșani, care este alcătuită aproape în totalitate de jucătorii care au evoluat în turneul semifinal al Campionatului Național de juniori 3!
Gimnaziada de jandbal va începe astăzi la ora 9,00 iar meciurile primei secțiuni de competiție vor avea loc până la ora 12,30. După o pauză de două ore, la 14,30, vor fi reluate meciurile care se vor încheia la orele 18,30. Sâmbătă, competiția se va desfășura conform aceluiași program, urmând ca duminică meciurile să înceeapă la ora 9,00 și să se termine la la 12,30, când va fi și festivitatea de premiere.
La turneul de handbal de la Focșani și-au anunțat participarea campioanele de gimnaziu ale județelor Brăila, Buzău, Tulcea, Constanța și, așa cum am apus mai devreme, și cea a județului Vrancea.
Gimnaziada de la Focșani este organizată de Inspectoratul Școlar Județean, prin inspectorul de educație fizică și sport, Vica Mincă, împreună cu colegi, profesori de la școlile din municipiu și județ.
Programul jocurilor a fost stabilit aseară, la ședința tehnică de la LPS, după închiderea ediției noastre!   
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost