Handbal – Gimnaziadă la Polivalentă!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal – Gimnaziadă la Polivalentă!
Handbal – Gimnaziadă la Polivalentă!
Competiția va începe astăzi, la ora 9.00 și se va încheia duminică, la ora 12.30!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

A fost Gimnaziada la baschet băieți, urmează Gimnaziada la handbal băieți în Polovalenta focșăneană. La baschet, s-au calificat pentru finala națională jucătorii Focșaniului. La fel ar putea să se întâmple și la handbal, unde Vrancea va fi reprezentată de echipa de gimnaziu tot de la LPS Focșani, care este alcătuită aproape în totalitate de jucătorii care au evoluat în turneul semifinal al Campionatului Național de juniori 3!
Gimnaziada de jandbal va începe astăzi la ora 9,00 iar meciurile primei secțiuni de competiție vor avea loc până la ora 12,30. După o pauză de două ore, la 14,30, vor fi reluate meciurile care se vor încheia la orele 18,30. Sâmbătă, competiția se va desfășura conform aceluiași program, urmând ca duminică meciurile să înceeapă la ora 9,00 și să se termine la la 12,30, când va fi și festivitatea de premiere.
La turneul de handbal de la Focșani și-au anunțat participarea campioanele de gimnaziu ale județelor Brăila, Buzău, Tulcea, Constanța și, așa cum am apus mai devreme, și cea a județului Vrancea.
Gimnaziada de la Focșani este organizată de Inspectoratul Școlar Județean, prin inspectorul de educație fizică și sport, Vica Mincă, împreună cu colegi, profesori de la școlile din municipiu și județ.
Programul jocurilor a fost stabilit aseară, la ședința tehnică de la LPS, după închiderea ediției noastre!   
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL30
10
11
45
15
37

Extragerea noroc:  6450416

Harta Focsani
   

Actualitatea

Primarul Misăilă vrea să afle opinia focșănenilor despre TAXA DE HABITAT
În urma comentariilor vehemente cu privire la proiectul privind taxa de habitat, apărute în diverse medii și provocate în special de activiștii PNL-iști, ar trebui să ne amintim cu toții că în anul 2006, guvernul PNL-PD-UDMR promova în Parlament Legea 101, privind serviciul de salubrizare a localităților.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost