Guillermo del Toro, omagiat pentru întreaga carieră la Festivalul de Film din Malaga
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Guillermo del Toro, omagiat pentru întreaga carieră la Festivalul de Film din Malaga
Guillermo del Toro, omagiat pentru întreaga carieră la Festivalul de Film din Malaga
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Considerat de admiratori ''un monstru al cinematografiei'', regizorul mexican Guillermo del Toro a fost distins sâmbătă seară cu un premiu pentru întreaga carieră, cu prilejul celei de-a 21-a ediţii a Festivalului de Film din Malaga, relatează EFE. "Ceea ce ne învaţă monştrii este că a fi supuşi greşelii şi imperfecţi este cel mai frumos lucru care li se poate întâmpla oamenilor", a declarat regizorul mexican, laureat anul acesta cu premiul Oscar pentru aclamatul său film "The Shape of Water" şi care a inclus în filmografia sa un nou exemplu de monstru simpatic. "Într-o lume care este polarizată în alb şi negru, monştrii sunt singurii reprezentanţi ai zonei gri, ai ambiguităţii, a posibilităţii de a fi imperfecţi, de a găsi frumuseţea şi iertarea", a spus regizorul, primind premiul din mâinile actorilor Marisa Paredes şi Ron Perlman.
În această seară dedicată celor 25 de ani ai carierei sale, el a spus că a dorit să realizeze "o evanghelie a monştrilor care să ofere spectatorilor care îi văd filmele posibilitatea de a vedea frumuseţea imperfecţiunii, capacitatea de a se ierta pe ei înşişi şi de a se accepta aşa cum sunt", a spus Del Toro. În alocuţiunea sa din timpul galei de omagiere organizată la Teatro Cervantes, marele regizor mexican a precizat că după ce a încheiat "circuitul premiilor" obţinute pentru "The Shape of Water", a vrut să se întoarcă acasă. "Primul drum a fost acasă pentru a-mi vedea părinţii la Guadalajara şi a vorbi cu studenţii la cinematografie, pentru că ei sunt cei care vor veni după noi", a spus Del Toro.
Acum nu întâmplător el revine în Spania, a cărei cinematografie şi-a câştigat un loc aparte în lume, a subliniat el. Guillermo del Toro a subliniat că dintre cele zece filme ale sale, preferatele sale sunt "The Shape of Water", ''The Devil's Backbone'' şi ''Pan's Labyrinth'', dintre care două sunt turnate în Spania, a mărturisit el.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost