Gregorian Bivolaru, la ieșirea din penitenciar: Nu sunt vinovat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Gregorian Bivolaru, la ieșirea din penitenciar: Nu sunt vinovat
Gregorian Bivolaru, la ieșirea din penitenciar: Nu sunt vinovat
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, a fost eliberat miercuri dimineață din Penitenciarul Bistrița, alături de alți deținuți, fiind așteptat de o mașină cu numere de Dolj, condusă de o femeie. Întrebat dacă se consideră vinovat de acuzațiile care i-au adus condamnarea la închisoare, Bivolaru a răspuns: "Nu, nu sunt vinovat". Fondatorul MISA a spus că a fost tratat "foarte bine" pe durata detenției și că nu intenționează să dea Statul Român în judecată. În ceea ce privește planurile sale, Gregorian Bivolaru a declarat că va începe să scrie cărți. "Voi vedea (ce voi face — n.r.). Voi scrie cărți", a spus acesta.
Judecătoria Bistrița a decis, în data de 7 septembrie, să admită cererea de liberare condiționată a lui Gregorian Bivolaru, iar hotărârea nu a fost contestată de către procurori în termenul de trei zile dat de instanță. Fondatorul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, va fi eliberat condiționat în cursul zilei de miercuri din Penitenciarul Bistrița, după ce decizia dată săptămâna trecută de judecători nu a fost contestată de către procurori.
Potrivit informațiilor furnizate de Judecătoria Bistrița, nu a fost depusă nicio contestație la decizia dată în dosarul 6859/190/2017 privind liberarea condiționată a lui Bivolaru, termenul expirând pe 12 septembrie, la ora 24,00. Decizia a fost dată pe 7 septembrie și a rămas, astfel, definitivă. "În baza art. 587 Cod procedură penală, admite cererea de liberare condiționată formulată de domnul B.G., fiul lui Constantin , încarcerat în Penitenciarul Bistrița în executarea unei pedepse de 6 ani închisoare, aplicată prin Sentința Penală nr. 2591/2016 a Tribunalului București, în baza căreia a fost emis mandatul de executare nr. 7784/2016. Dispune liberarea condiționată a petentului Bivolaru Gregorian. (...) Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare", se arată în sentința Judecătoriei Bistrița.
Bivolaru a fost însă condamnat în 2013 de Înalta Curte de Casație și Justiție, în rejudecare, la șase ani de închisoare cu executare. 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Un gat de pipi si-o spirala!

    DE Uraaaaa!, postat pe 14-09-2017, la 12:35

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL21
30
39
46
3
9

Extragerea noroc:  6499556

Harta Focsani
   

Actualitatea

Codul portocaliu de vreme rea a trimis elevii acasă
Cursurile unităților de învățământ au fost suspendate miercuri, 20 septembrie a.c., cu începere de la ora 15.00, prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost