Gral Medical a lansat campania naţională de combatere a cancerului la sân
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Gral Medical a lansat campania naţională de combatere a cancerului la sân
Gral Medical a lansat campania naţională de combatere a cancerului la sân
În acest an, Gral Medical pune la dispoziţia pacienţilor o oferta specială, 50% reducere la ecografia bilaterală de sân
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Incidenţa cancerului mamar (pe primul loc în topul cancerelor la femei) a cunoscut în România o creştere de 15% în ultimii 4 ani şi o mortalitate de 3244 decese anual (cf. Globocan), iar semnalul de alarmă dat de specialişti arată o creştere a cancerului mamar în rândul femeilor tinere.
În prezent, deşi incidenţa este crescută în România, datorită tratamentelor oncologice moderne, cancerul la sân este curabil, însă trebuie diagnosticat timpuriu. Autoexaminarea şi efectuarea periodică a unei ecografii mamare trebuie să intre în rutina oricărei femei.
Cea mai noninvazivă şi accesibilă investigaţie de control este ecografia mamară bilaterală, deoarece este o investigaţie care nu iradiază. Investigaţiile recomandate de medicii specialişti sunt ecografia mamară, RMN-ul la sân şi mamografia (recomandată după 40-45 de ani).
Campania se desfăşoară în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti, Vâlcea, Sibiu şi Craiova în perioada 15.11.2017 – 31.12.2017, iar pacienţii pot beneficia de servicii medicale la preţuri promoţionale: ecografia mamară bilaterală la jumătate de preţ + reducere 25% la orice alte analize medicale recomandate de medic.
Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor pot depăşi orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată şi după terminarea ei, programarile vor fi făcute în ordine cronologică.
Programările se pot efectua la call center *GRAL (*4725) / 0311.000.201 pe www.gralmedical.ro
sau vă puteţi alătura comunităţii Gral (facebook.com/GralMedical).


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL30
10
11
45
15
37

Extragerea noroc:  6450416

Harta Focsani
   

Actualitatea

Primarul Misăilă vrea să afle opinia focșănenilor despre TAXA DE HABITAT
În urma comentariilor vehemente cu privire la proiectul privind taxa de habitat, apărute în diverse medii și provocate în special de activiștii PNL-iști, ar trebui să ne amintim cu toții că în anul 2006, guvernul PNL-PD-UDMR promova în Parlament Legea 101, privind serviciul de salubrizare a localităților.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost