Gral Medical a lansat campania naţională de combatere a cancerului la sân
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Gral Medical a lansat campania naţională de combatere a cancerului la sân
Gral Medical a lansat campania naţională de combatere a cancerului la sân
În acest an, Gral Medical pune la dispoziţia pacienţilor o oferta specială, 50% reducere la ecografia bilaterală de sân
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Incidenţa cancerului mamar (pe primul loc în topul cancerelor la femei) a cunoscut în România o creştere de 15% în ultimii 4 ani şi o mortalitate de 3244 decese anual (cf. Globocan), iar semnalul de alarmă dat de specialişti arată o creştere a cancerului mamar în rândul femeilor tinere.
În prezent, deşi incidenţa este crescută în România, datorită tratamentelor oncologice moderne, cancerul la sân este curabil, însă trebuie diagnosticat timpuriu. Autoexaminarea şi efectuarea periodică a unei ecografii mamare trebuie să intre în rutina oricărei femei.
Cea mai noninvazivă şi accesibilă investigaţie de control este ecografia mamară bilaterală, deoarece este o investigaţie care nu iradiază. Investigaţiile recomandate de medicii specialişti sunt ecografia mamară, RMN-ul la sân şi mamografia (recomandată după 40-45 de ani).
Campania se desfăşoară în Bucureşti, Ploieşti, Focşani, Piteşti, Vâlcea, Sibiu şi Craiova în perioada 15.11.2017 – 31.12.2017, iar pacienţii pot beneficia de servicii medicale la preţuri promoţionale: ecografia mamară bilaterală la jumătate de preţ + reducere 25% la orice alte analize medicale recomandate de medic.
Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor pot depăşi orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată şi după terminarea ei, programarile vor fi făcute în ordine cronologică.
Programările se pot efectua la call center *GRAL (*4725) / 0311.000.201 pe www.gralmedical.ro
sau vă puteţi alătura comunităţii Gral (facebook.com/GralMedical).


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost