Giurgiu: Doi agenți de poliţie, condamnaţi la închisoare pentru mită, trafic de influenţă și furt
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Giurgiu: Doi agenți de poliţie, condamnaţi la închisoare pentru mită, trafic de influenţă și furt
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Tribunalul Giurgiu i-a condamnat pe doi agenţi de poliţie la închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată, trafic de influenţă şi furt calificat, se arată într-un comunicat de presă remis luni de Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu. "Tribunalul Giurgiu a dispus condamnarea a doi agenţi de poliţie din cadrul IPJ Giurgiu la patru ani şi două luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită în formă continuată şi trafic de influenţă, respectiv patru ani, două luni şi 20 de zile de închisoare cu executare pentru săvârşirea a două infracţiuni de luare de mită şi o infracţiune de furt calificat", se arată în comunicatul de presă al Serviciului Judeţean Anticorupţie Giurgiu. Hotărârea nu este definitivă, precizează sursa citată.
Potrivit acesteia, în perioada aprilie-mai 2016, cei doi agenţi de poliţie, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au pretins şi primit sume de bani şi bunuri de la mai multe persoane, cercetate în cadrul unor dosare penale instrumentate la nivelul subunităţii de poliţie, cât şi de la conducători auto, opriţi pe timpul efectuării acţiunilor pe linie de supraveghere, dirijare şi control a traficului rutier şi nu au dispus măsurile de sancţionare a acestora pentru contravenţiile constatate.
Totodată, unul dintre cei doi agenţi, şef de post, a pretins şi primit suma de cinci sute de lei de la administratorul unui depozit de material lemnos, pentru a interveni pe lângă reprezentanţii Gărzii Forestiere şi IPJ Giurgiu care efectuau un control mixt la depozitul respectiv pentru ca aceştia să nu dispună măsurile legale pentru contravenţiile, respectiv pentru infracţiunile constatate.
Pe timpul efectuării cercetărilor s-a mai stabilit că celălalt agent de poliţie "a sustras o sumă de bani de la un conducător auto oprit pentru control". Dosarul penal a fost constituit ca urmare a sesizării Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, iar probatoriul a fost administrat de către ofiţerii acestui serviciu în baza ordonanţelor de delegare emise de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, mai precizează sursa citată.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost