Anamaria Puiu, gimnasta care a fost formată la CSS Gimnastică Focșani, unde a fost pregătită de profesorii antrenori Carmen Smeu și Florin Roșioru, acum, la Lotul Olimpic al României, a plecat ieri, în SUA, la Oklahoma. " />
Gimnastică – Focșăneanca Anamaria Puiu concurează la Oklahoma!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Gimnastică – Focșăneanca Anamaria Puiu concurează la Oklahoma!
Gimnastică – Focșăneanca Anamaria Puiu concurează la Oklahoma!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Anamaria Puiu, gimnasta care a fost formată la CSS Gimnastică Focșani, unde a fost pregătită de profesorii antrenori Carmen Smeu și Florin Roșioru, acum, la Lotul Olimpic al României, a plecat ieri, în SUA, la Oklahoma. Acolo, Anamaria va concura, împreună cu trei colege de lot – Lisa Marchidanu, Maria Pană și Silvia Sfiringu, la ediția din acest an a "Nadia Comăneci Invitational". Gimnastele din România sunt însoțite de antrenorii Adela Popa și Marius Vintilă. "Nadia Comăneci Invitational“ este o competiție de mare tradiție, inițată de Nadia Comăneci și Bart Conner pentru dezvoltarea gimnasticii și la care participă sportive din multe țări ale lumii.
    România este reprezentată la fiecare ediție a "Nadia Comăneci Invitational". În 2012, la Oklahoma a concurat și Maria Răuță, un alt produs de excepție al școlii de gimnastică de la Focșani. Atunci, gimnasta de la Focșani a a ocupat locul al treilea la individual compus, locul al doilea la sărituri, locul al treilea la bârnă și sol. Anamaria Puiu va face, nu are cum să nu facă, la rândul său, cinste școlii și profesorilor care au lansat-o spre marea performanță! 
    Foto: romgymteam‬


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost