GALERIE FOTO: Vrânceanul Mihai Bratosin, locul I la Festivalul internațional de muzică și dans Kavkaz
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Vrânceanul Mihai Bratosin, locul I la Festivalul internațional de muzică și dans Kavkaz
GALERIE FOTO: Vrânceanul Mihai Bratosin, locul I la Festivalul internațional de muzică și dans Kavkaz
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Tânărul artist Mihai Bratosin, din comuna vrânceană Popești, a obținut mai multe premii la Festivalul internațional de muzică și dans Kavkaz, care a avut loc la Chișinău, Republica Moldova. Astfel, pentru prestația sa, el a fost recompensat cu locul I, invitație la concursul internațional Global Fest din Moscova și colaborare cu IVAN, câștigătorul Eurovision 2016 Belarus. Mihai a mai obținut și două premii II, la duet. ”Știu că cineva, acolo sus, ne iubește!!! Dumnezeu l-a înzestrat pe Mihai cu talent, iar doamna profesoară Aurelia Vaida l-a dezvoltat așa cum a știut mai bine! Vă mulțumim”, este mesajul mamei lui Mihai, postat pe Facebook.
    În urmă cu două săptămâni, Mihai a participat la o emisiune pe TVR 2 - "SE ZICE CĂ...", iar în februarie, a reprezentat România la concursul internațional „Ucraina unește lumea”, de la Kiev, de unde s-a întors cu MARELE PREMIU, dar și alte premii.
    În iunie anul trecut, la numai 9 ani, Mihai Bratosin a lansat un single – ”Sunt fericit”. În aprilie 2017, el s-a clasat pe locul trei în finala celui de-al optulea sezon al emisiunii “Next Star” de la Antena 1.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost