GALERIE FOTO: Volei – Fetele Focșaniului au revenit de la munte!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Volei – Fetele Focșaniului au revenit de la munte!
GALERIE FOTO:  Volei – Fetele Focșaniului au revenit de la munte!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Voleibalistele de la CSM Focșani 2007 au revenit joi după amiază din cantonamentul de la Gheorgheni și vineri au făcut primul antrenament de acasă al anului. La ședința de pregătire au participat jucătoarele care erau în lot la ultimul meci din prima parte a campionatului, cărora li s-au adăugat junioara Cătălina Ciubotaru și voleibalistele nou venite de la Știința Bacău, Roxana-Mihaela Lupu și Karina-Iuliana Gorbe la care au fost evidente, în timpul antrenamentului, calitățile ce l-au determinat pe profesorul Marian Rădulescu să propună transferarea acestora la CSM Focșani 2007.
    Talentata junioară Lavinia Ifrim a obținut dezlegare pentru dublă legitimare la CS B.P. Hașdeu și va putea, astfel, juca mai mult decât ar putea-o face doar în campionatul senioarelor. 
    Echipa Focșaniului va începe a doua parte a campionatului săpătămîna viitoare, la 20 ianuarie, când va juca la Piatra Neamț, cu CSM Unic, apoi va întâlni, tot în deplasare, pe CSU Galați la 27 ianuarie urmând să se revină în sala LPS pe 3 martie pentru întâlnirea cu CTF Mihai I București. ”La Gheorgheni am reușit să facem o foarte bună pregătire pentru că am avut o vreme ce ne-a permis să lucrăm în aer liber pentru acumulări fizice, am avut la dispoziție sala din Lăzarea într-un program pe care ni l-am dorit și am avut posilitatea să facem o bună recuperare la bazin. Acum vom lucra pentru integraea în joc a voleibalistelor pe care le-am transferat și care ne vor ajuta să creștem mult forța de joc”, mi-a spus profesorul Marian Rădulescu.     
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost