GALERIE FOTO: Vasile Gavrilă din Pufeşti s-a întâlnit cu Paris Hilton. Şi a înotat cu delfini
GALERIE FOTO: Vasile Gavrilă din Pufeşti s-a întâlnit cu Paris Hilton. Şi a înotat cu delfini
GALERIE FOTO: Vasile Gavrilă din Pufeşti s-a întâlnit cu Paris Hilton. Şi a înotat cu delfini
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

   Monitorul de Vrancea îţi aduce acasă persoanele dragi, plecate în străinătate. Ne dorim să fim puntea ta de legătură cu foşti colegi, cu părinţii, cu prieteni, cu copiii, cu verişori şi mătuşi. O pagină întreagă este dedicată, în fiecare vineri, mesajelor tale către ei sau ale lor către tine, poveştilor de viaţă, aventurilor, greutăţilor şi bucuriilor pe care le-au trăit în Italia, Spania, Germania, Franţa, Marea Britanie, Canada, SUA, Japonia sau Madagascar.
   Ne poţi trimite poze cu tine, cu familia ta, cu casa ori maşina ta, mesaje pentru prieteni sau duşmani, rude sau cunoscuţi, colegi sau vecini. Scrie-ne pe adresa redactie@monitorulvn.ro.

Vasile Gavrilă din Pufeşti s-a întâlnit cu Paris Hilton. Şi a înotat cu delfini


   Vasile Gavrilă a împlinit ieri 26 de ani. Şi-a sărbătorit ziua de naştere în Stockholm, capitala Suediei, unde trăieşte şi munceşte ca barman intr-un hotel. Înalt, blond, cu ochii verzi-albaştri, se integrează în profilul scadinav.
   Vasile Gavrilă s-a născut în Vrancea, la Pufeşti. A învăţat la Liceul Industrial din Mărăşeşti, iar în urmă cu şase ani a plecat din ţară. „Am plecat din România la vârsta de 20 de ani, îmi aduc aminte că, precum mulţi alţi români, visam să plec afară, crezând că acolo este mult mai bine. Ceea ce şi este. Prima încercare de a pleca din România a fost eşuată, pentru că la graniţa dintre Ungaria şi Austria am fost întors din drum. După 6 luni de la prima încercare eşuată am încercat încă o dată şi spre fericirea mea, de data asta am ajuns la destinaţie“, spune Vasile.

Las Palmas şi Ibiza – construcţii, vânzări, bar

   Destinaţia a fost Las Palmas, Insulele Canare, care aparțin Spaniei, formând o comunitate autonomă a acestei țări. A fost un loc de care s-a „îndrăgostit  imediat“. Acolo a învăţat spaniola şi cum să facă „bani vorbind“. „Numai lucruri bune pot să spun despre timpul pe care l-am petrecut acolo din 2007 în 2009. În aceşti 2 ani am învăţat limba spaniolă şi pot să spun că învăţarea limbii spaniole a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut pentru că m-a ajutat să cunosc foarte multă lume de origine hispanică şi nu numai. Primul loc de muncă a fost în construcţii, ca marea majoritate a românilor plecaţi afară. După 4 luni am renunţat la locul de muncă în construcţii, principalul motiv fiind că nu am fost prea bun la asta şi nici nu îmi plăcea. Al 2 lea loc de muncă a fost în vânzări, unde am învăţat foarte multe lucruri folositoare despre viaţă şi cum să fac bani vorbind“, îşi aminteşte Vasile.
   După un an în vânzări, a decis să plece în Ibiza, o insulă din arhipelagul Baleare, situată în vestul Mării Mediterane, care aparține Spaniei. Aici i-a văzut pe David Guetta şi Paris Hilton. ,,Ibiza e ceva foarte diferit de Las Palmas, dar a fost  o  schimbare foarte bună în viaţa mea. După o săptămână de căutări în Ibiza, am  găsit un loc de muncă - bartender într-un  club-bar foarte faimos (Cafe Mambo),  unde am învăţat să fiu un bun barman şi unde am cunoscut foarte multe persoane  din alte ţări, plus că am avut şansa să văd persoane celebre ca Paris  Hilton şi David Guetta, care a şi fost DJ în Cafe Mambo de 2 ori într-un an“, povesteşte Vasile Gavrilă.

A urmat Londra – barman, şofer, babysitter

   În septembrie, sezonul s-a terminat în Ibiza, aşa că a decis să plece în Londra, Marea Britanie. A plecat pentru că a vrut să înveţe limba engleză şi, zice el, şi-a dat seama că „cea mai bună formă de a învăţa o limbă este să locuieşti  acolo unde este vorbită“. „Londra pot să spun că este unul dintre cele mai frumoase oraşe unde am fost. Are de toate pentru toţi. După 2 săptămâni am reuşit să-mi găsesc de muncă într-un bar în Chelsea, o zonă foarte frumoasă, dar după 2 luni am renunţat să mai lucrez în bar şi am început să lucrez ca şofer de camion. După 3 săptămâni mi-am dat seama că nu am foarte mult timp liber şi am decis să renunţ şi la locul ăsta de muncă. Vroiam ceva care să-mi permită să am mai mult timp pentru mine. După o lună petrecută căutând de muncă în alt domeniu, una  dintre prietenele mele m-a întrebat dacă m-ar interesa să lucrez ca babysitter, pentru că ea asta făcea şi cunoştea o familie care căuta un babysitter. Am fost într-o perioadă de probă, de trei zile, la familia respectivă, după care mi-au zis că ar fi încântaţi să mă aibă ca babysitter. Niciodată nu am lucrat ca babysitter, a fost o  experienţă nouă, dar foarte plăcută. Am lucrat timp de 5 luni, având grijă de 3 copii: o fată de 5 ani - Florence, un băiat de 9 ani - Alex şi un bebe de 3  luni – Theo“, spune Vasile.

Apoi Miami, SUA

   După cinci luni petrecute cu familia din Marea Britanie, Vasile şi-a spus că nu e cazul să prindă rădăcini, aşa că următoarea destinaţie a fost Miami, Statele Unite ale Americii. „În Miami am plecat ca să lucrez într-un vas de croazieră , pentru următoarele 6 luni. Am avut ocazia să cunosc şi să lucrez cu oameni minunaţi, din aproape toate părţile lumii şi, în acelaşi timp, să vizitez o bună parte din Caraibe şi aici menţionez Bahamas, Nassau, unde am petrecut o săptămână, Columbia, Insulele Cayman, Aruba, Costa Rica, Panama, Haiti“, îşi aminteşte Vasile Gavrilă.

După Suedia, urmează Australia

   După terminarea contractului, Vasile a venit în România, unde şi-a petrecut timpul alături de prieteni şi de familia sa din Pufeşti. N-a stat însă mult şi a plecat în Suedia. Dar nu va sta nici aici prea mult. „Suedia e o ţară  foarte frumoasă. Mi-ar plăcea ca pe viitor să locuiesc in Australia, lucru pe care  am să şi încerc să-l fac cât de curând“, şi-a încheiat Vasile, povestea lui… fără sfârşit.


10 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Interesant!

  DE Vali_B, postat pe 30-03-2012, la 19:50

 • felicitari pentru modul in care isi traieste viata acest tnar, fara inhibitii retineri si alte fobii.

  DE florin, postat pe 30-03-2012, la 23:39

 • buna mai vasile bea si o cana de apa dupa atit cacat cit ai mincat despre aventurile tale si mai prosti sint cei care publica toata mierda ta jillpolla .cind ajungi pe marte in 2 =3 luni sa inveti si martiana si sa te intilnesti cu o vedeta martiana roman jandicapat ca multi altii drum bun pe venus dupa o saptamina cind inveti martiana sa poti s/a te descurcipe venus esti o mierda mincinoasa

  DE gigi, postat pe 06-04-2012, la 14:15

 • buna mai vasile bea si o cana de apa dupa atit cacat cit ai mincat despre aventurile tale si mai prosti sint cei care publica toata mierda ta jillpolla .cind ajungi pe marte in 2 =3 luni sa inveti si martiana si sa te intilnesti cu o vedeta martiana roman jandicapat ca multi altii drum bun pe venus dupa o saptamina cind inveti martiana sa poti s/a te descurcipe venus esti o mierda mincinoasa

  DE gigi, postat pe 06-04-2012, la 14:17

 • si eu cred ca minte.cel putin in State noi romanii nu putem intra fara viza de la Ambasada Americana din Bucuresti,si doar viza turistica,nicidecum sa mergi sa muncesti!numai gogomanii spune baiatul asta,nu stiu cum de cei de la redactie au crezut toate prostiile lui?!

  DE andrei david, postat pe 19-06-2012, la 07:39

 • da unde i Paris Hilton????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DE Cititor, postat pe 27-08-2012, la 15:09

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost