GALERIE FOTO: Un tânăr care se plimba îmbrăcat doar cu pantaloni de pijama și în picioarele goale, prin Focșani, luat de pe stradă de jandarmi
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Un tânăr care se plimba îmbrăcat doar cu pantaloni de pijama și în picioarele goale, prin Focșani, luat de pe stradă de jandarmi
GALERIE FOTO: Un tânăr care se plimba îmbrăcat doar cu pantaloni de pijama și în picioarele goale, prin Focșani, luat de pe stradă de jandarmi
Aceștia au salvat și un bătrân căzut în zăpadă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Persoane salvate de jandarmi
    În data de 14 februarie a.c., jandarmii vrânceni au identificat două persoane pe raza municipiului Focşani şi comunei Soveja care aveau nevoie de îngrijiri medicale datorită condiţiilor meteo nefavorabile.
          În jurul orelor 14.00 jandarmii montani din cadrul Jandarmeriei Montane Soveja au fost sesizaţi asupra faptului că în zona Rucăreni din comuna Soveja se află o persoană căzută în stradă. Jandarmii deplasându-se la faţa locului au identificat o persoană de sex masculin în vârstă de 83 de ani care era întinsă pe jos în zăpadă. Persoana se afla căzută de aproximativ o oră şi era sub influenţa băuturilor alcoolice.
         Jandarmii au condus persoana la autospecială pentru a se putea încălzi, în acelaşi timp fiind solicitată o ambulanţă din cadrul SMURD, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate şi transportul acesteia către o unitate spitalicească.
    Tot (în data de 14 februarie a.c.), în municipiul Focşani, în jurul orelor 13.00, jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, au fost sesizaţi asupra faptului că o persoană se plimbă dezbrăcată pe stradă, în zona străzii Cuza Vodă.
    Jandarmii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar pe strada Bucegi în zona „Doi Stejari” au observat un tânăr de 28 ani, în bustul gol, îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de pijama şi neavând nimic în picioare. Persoana era incoerentă în vorbire şi gesturi, neputând da detalii despre prezenţa sa pe stradă. Jandarmii au luat măsura conducerii la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Vrancea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta este cunoscut cu boli psihice. 

Purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea
Maior Petrea George 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost