GALERIE FOTO: Un Logan a rupt un parapet, a dărâmat un gard și s-a oprit într-o mașină, parcată în curtea Gării Sihlea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Un Logan a rupt un parapet, a dărâmat un gard și s-a oprit într-o mașină, parcată în curtea Gării Sihlea
GALERIE FOTO:  Un Logan a rupt un parapet, a dărâmat un gard și s-a oprit într-o mașină, parcată în curtea Gării Sihlea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un șofer neatent a intrat cu mașina în gardul gării de la Sihlea, apoi în curtea acesteia. Evenimentul rutier a avut loc luni seara, în jurul orei 20.00.
Potrivit informațiilor, conducătorul unui autoturism Dacia Logan, din comuna Slobozia Bradului, a ratat curba din zonă și a ajuns cu mașina în curtea gării. Loganul a rupt și un parapet, a dărâmat gardul și s-a oprit într-o mașină care era parcată în curtea Gării Sihlea. Mașina aparține unei persoane care locuiește în apartamentul de deasupra gării.
În urma accidentului au rezultat doar paguba materiale, nu și victime, cercetările la fața locului fiind făcute de polițiști din Obrejița.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL30
10
11
45
15
37

Extragerea noroc:  6450416

Harta Focsani
   

Actualitatea

Primarul Misăilă vrea să afle opinia focșănenilor despre TAXA DE HABITAT
În urma comentariilor vehemente cu privire la proiectul privind taxa de habitat, apărute în diverse medii și provocate în special de activiștii PNL-iști, ar trebui să ne amintim cu toții că în anul 2006, guvernul PNL-PD-UDMR promova în Parlament Legea 101, privind serviciul de salubrizare a localităților.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost