GALERIE FOTO: Un Logan a rupt un parapet, a dărâmat un gard și s-a oprit într-o mașină, parcată în curtea Gării Sihlea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Un Logan a rupt un parapet, a dărâmat un gard și s-a oprit într-o mașină, parcată în curtea Gării Sihlea
GALERIE FOTO:  Un Logan a rupt un parapet, a dărâmat un gard și s-a oprit într-o mașină, parcată în curtea Gării Sihlea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un șofer neatent a intrat cu mașina în gardul gării de la Sihlea, apoi în curtea acesteia. Evenimentul rutier a avut loc luni seara, în jurul orei 20.00.
Potrivit informațiilor, conducătorul unui autoturism Dacia Logan, din comuna Slobozia Bradului, a ratat curba din zonă și a ajuns cu mașina în curtea gării. Loganul a rupt și un parapet, a dărâmat gardul și s-a oprit într-o mașină care era parcată în curtea Gării Sihlea. Mașina aparține unei persoane care locuiește în apartamentul de deasupra gării.
În urma accidentului au rezultat doar paguba materiale, nu și victime, cercetările la fața locului fiind făcute de polițiști din Obrejița.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost